Acél ajtó kilincs csere

A HiSec és Secdoors acélajtónak titulált bejárati ajtót „acél” szóval hirdetni azért erős túlzás, hiszen mindenki tudja, pláne azok, akik ebben a zárszervizes szakmában vagy a lakatos-iparban tevékenykednek, hogy az acél az kemény fém, nem pedig lemez, mint amiből a kínai bejárati ajtók készülnek. Ettől függetlenül, cégünk teljes körű zárszerviz szolgáltatást biztosít azoknak a budapesti és pest megyei ügyfeleknek, akik kínai bejárati ajtóval rendelkeznek.

Az acél bejárati ajtókon a letörött világító kilincs cseréjét vállaljuk, továbbá csakis normális, nem kínai, jó minőségű izraeli zárbetét cserét szintén vállalunk ezeken az ajtókon, illetve lakáskulcs elhagyás esetén ajtónyitást, zárnyitást biztosítunk és a biztonság fokozása érdekében másodzár vagy hevederzár telepítését rövid határidővel szintén vállaljuk.

Elég gyakori probléma a kínai „acél” bejárati ajtók esetében, hogy a világító ledes kilincs letörik valamelyik oldalról. Ennek a pótlását megoldjuk, munkáink függvényében gyorsan, szakszerűen, akár aznapi munkavégzéssel a helyszínen ki tudjuk őket cserélni.

Az acélajtó kilincsek vékony lemezből vannak, főleg a régebbi, még gyengébb változatoknál.  Ehhez társul még a rossz ajtóbeépítés, mely miatt a feszegetés, emelgetés, rángatás hatására törik le az ajtókilincs.

Az acélajtó kilincsek külön balos és jobbos kivitelben vannak beszerelve. Mi már az erősített változatra cseréljük le őket, illetve, ha szükséges, ellenőrizzük az ajtót is és megigazítjuk, hogy nehogy az erőltetés hatására a kilincs ismételten letörjön!

A kíni acélajtó kilincs ismertetőjele az ezüst színű, pöttyös vagy csíkos változat. Kívülről egy kék led világít a kilincsben egy gomb megnyomására, belül pedig a zárcímkén van egy ráfordító kallantyú, amivel a zár belülről történő reteszelését lehet végrehajtani.

Hívjon minket letört, elrepedt, rugótörött kilincs cseréje miatt, mi gyorsan, szakszerűen kicseréljük Önnek!

06-70-770-2942

06-30-265-5531

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.