Acél bejárati ajtó kilincs cseréje

A Magyarországon nagy népszerűségnek örvendő, különböző fantázianevekkel bíró, illetve acél bejárati ajtó néven futtatott, gyenge minőségű bejárati ajtók letört vagy lógó kilincs cseréjét vállaljuk, jobbos- és balos kivitelben. Mindezt zárszerviz keretein belül, hétfőtől péntekig munkaidőben, reggel 8 és este 8 óra között, garanciával és számlával a munka elvégezte után.

Ezek az acél bejárati ajtókilincsek vagy a rosszul beépített ajtó miatt törnek le, vagy elfáradt az anyag, elengedett a rugó, miáltal a kilincs külső vagy belső részén eltörik a rugó, így tulajdonképpen használhatatlanná válik az ajtó nyitása a kilinccsel. Magával a kulccsal lehet mozgatni a nyelvet, de azt nem erre találták ki. Az erőkar a kilincs, az való a nyelv ki- és be mozgatására.

Számos fényképet kaptunk már ügyfeleinktől a beazonosítás miatt, különböző szigetelőszalagokkal rögzített és rongyokba tekert változatok variációját, amely egyike sem egy végleges megoldás, ezt így nem lehet folyamatosan használni. Bízza ránk az acél bejárati ajtó kilincs-cseréjét, így nem kell többet kínlódnia a törött darabbal, félve attól, hogy esetleg az éles rész könnyen vágást, sérülést okozhat a családban!

Előzze meg a bajt, cseréltessen velünk kínai acélajtó kilincset! Óriási tapasztalatunknak és jól felszerelt szervizautónknak köszönhetően gyorsan, szakszerűen oldjuk meg ezt a problémát. Ezen felül, ha szükséges, az ajtón elvégezzük a beállítási feladatokat is, ami miatt esetleg letört az ajtókilincs.

Amit az acél kínai ajtó kilincs cseréjéről tudni kell, hogy többfajta minőségű kilincs van jelen a magyar piacon, mint ahogy más termékekből is. A webáruházakban kapható, olcsón meghirdetett acélajtó kilincset azonban nem szabad megvenni, mivel nem ugyanolyan, mint a régi. Tudni kell, hogy ennek nagyon gyenge a minősége, egy hónap után eltörik benne a rugó és a kilincs ismét vagy letörik, vagy lógni fog. Az acélajtó kilincs csere nem feltétlenül házi feladat, hiszen a csavarból, a pajzs címke tekerőjéből vágni kell, ami nem minden esetben kivitelezhető. Egy sima csavarhúzó ilyenkor nem elég a munka elvégzéséhez.

Hívja bátran ügyfélszolgálatunkat, cseréltessen velünk lógó vagy sérült, letört, acél bejárati ajtókilincset! Budapest összes kerületében, rugalmas időbeosztásban, Önöknél, Önökért, garanciával!

06-70-770-2942 és 06-30-265-5531

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.