+36 30 265 5531

Non-stop hívható telefonszámaink

+36 70 770 2942

Hevederzár szerelés kínai ajtóra

Betörési módszerek a kínai ajtók esetében

Tapasztalatunk szerint a betörések többsége főként olyan helyen történik, ahol az ajtó gyengén védett. Először is ejtsünk egy pár szót a kínai ajtóról, illetve hogy miért célozzák meg a betörők a kínai, HiSec biztonsági ajtót, miért tartják „könnyű prédának”.

Hiába záródik több ponton a kínai, biztonsági bejárati ajtó, a fémváza sajnos egy vékony lemezszerkezet, ezért nem áll ellen a feszítésnek, pajszerolásnak.

Jellemző továbbá, hogy a betörők nem válogatnak a módszerekben, egy dolgot tartanak szem előtt, mégpedig, hogy mielőbb bejussanak a lakásba. A kínai ajtók esetében a gyenge pont, az előbb említett lemezszerkezet. Egyszerűen egy feszítő szerszámmal, pajszerrel befordítják az ajtót, tönkretéve az ajtótok borítását, ami sajnos a feszítés hatására annyira meggyűrődik, hogy utána abból normálisan záródó ajtót már nem lehet csinálni.

A másik „kedvelt” módszer a kínai ajtók esetében az, amikor lefeszítik a pajzsot, így hozzáférnek a zárbetéthez. A zárbetétet könnyen eltörik, és egy csavarhúzó segítségével visszanyitják a zárat. Már bent is vannak a lakásban, és semmilyen szerszámra nem volt szükségük, csupán egy csavarhúzóra, ami egy zsebben elfér!

A harmadik, igen gyakori betörési módszer a kínai ajtóknál, a manipulációs eljárással történő zárnyitás. Mi is ez? Manipulációs eljárással, azaz finomnyitással egy perc alatt nyitható az ajtó. Ilyenkor semmit nem feszítenek le, törnek el, hanem egy ún. zárfésűt beledugnak a zárbetétbe és egy perc alatt „kikocogtatják” azt. Az ajtó kinyílik, a betörő nyom nélkül eltűnik a spórolt pénzzel és az ékszerekkel. Ennyire egyszerű.

És miért történhet ez a típusú zárnyitás a kínai ajtóknál? A kínai ajtókban gyárilag beszerelt szerkezetek zárbetétjei a silány, gagyi, vacak és minősíthetetlen kategóriába tartozó, filléres kínai termékek. Semmilyen védelemmel nem rendelkeznek.

A kétzáras kínai ajtó esetében eggyel több pajzs védi az ajtózárat, ami fél perccel késlelteti a behatolást.

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest

BARLOCK hevederzár a kínai ajtón

Hogy ne adjon esélyt a betörőnek, szereltessen egy jól működő, biztonságos, masszív és minőségi zárbetéttel ellátott hevederzárat a kínai ajtajára! A BARLOCK hevederzár a kínai ajtó belső részén vízszintesen helyezkedik el, és úgy működik, hogy a falba, vagy a tokra szerelt erős acélkengyelbe csúsznak bele acélrúdjai, ami által meg tudja akadályozni a bejárati ajtó ki- vagy befeszítését.

Nagyon fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy NEM MINDEN KÍNAI AJTÓRA lehet hevederzárat felszerelni! Ennek elsősorban szakmai kizáró tényezői vannak, pl. nem megfelelő rögzítési lehetőség, nem elég a hely a hevederzár szerkezetének, nem tudjuk megfelelően rögzíteni a fogadókat, stb.

barlock-logoCégünk, a hevederzár szerelési munka megrendelésének a felvétele előtt, MINDEN ESETBEN KÉR EGY FOTÓT AZ AJTÓ BELSŐ LAPJÁRÓL, hogy meg tudjuk állapítani, el lehet-e végezni precízen a hevederzár szerelést. Fotó hiányában a munkát nem áll módunkban elvállalni,

A HiSec, Mexin, Nexim és egyéb kínai ajtókra felszerelhető hevederzárakról

  • BARLOCK hevederzár: a legmasszívabb szerkezetű a hevederzárak között, éppen ezért más típusú hevederzárak szerelését a kínai ajtóra nem vállaljuk. A BARLOCK hevederzárban lévő zárbetét abszolút felsőkategóriás, azaz törés-, fúrás-, finomnyitás és másolás ellen van védve. 3 db gyári kulcs tartozik hozzá, illetve egy másolásvédő kártya, amit a kulcs másolásakor, az adott helyen fel kell mutatni.  A hevederzár szerkezetéből két, ujjnyi vastag acéltüske csúszik ki a záráskor, mindkét oldalon. Kétfajta színváltozatban szereljük. Kitűnő választás a kínai bejárati ajtó védelmére, ezt ajánljuk! A BARLOCK hevederzár MABISZ ajánlással rendelkezik.
  • Potent pumpás másodzár (fél-hevederzár): azokra a kínai ajtókra szerelhető fel, amelynek az ajtólapja és a fal között nincs elég hely, hogy megfelelően rögzíteni tudjuk a hevederzár konzoljait, fogadóit. A pumpás rászegző zárból egy egybefüggő, 4 cm vastagságú acélnyelv tolódik ki és megy bele a saját konzoljába, fogadójába, ami által az ajtó legsérülékenyebb pontját védi, amely a támadásnak van kitéve, azaz a nyitási pontot. A zárszerkezet annyira masszív és robosztus, hogy befeszítés ellen 100%-ban tudja az ajtó védelmét biztosítani.
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest

A tökéletes hevederzár kiválasztása a kínai ajtóra: BARLOCK hevederzár

Egy hevederzár kiválasztásánál több dolgot kell szem előtt tartani. A kínai ajtó szélességét, vastagságát és az ajtótokba vagy falba rögzítendő konzolok, fülek megfelelő rögzítésének a lehetőségét. Sajnos nagyon sok zárszerviz cég itt rontja el a hevederzár szerelést, amikor olyan ajtóra kerül fel a szerkezet, amelyre nem való. Ugyanis, ha a konzolok nem megfelelően vannak rögzítve, akkor a zárszerkezet nem védi megfelelően az ajtót, annak meg semmi értelme. Ha a fül lötyög, laza, vagy nem a megfelelő helyhez van rögzítve, akkor az ajtó engedni fog a feszítésnek, mert a konzol kiszakad a helyéről.

Az általunk szerelt BARLOCK hevederzár négyféle színben, fehér-, barna-, alumínium- és pezsgő színekben rendelhető. A hevederzár szerelés telefonon történő egyeztetés után történik.

Cégünk a BARLOCK hevederzárat, Budapest területén, bruttó 60.000 forint költségért szereli fel az Ön HiSec, Mexin, Secdoors, Nexim, vagy egyéb kínai bejárati ajtajára. Ez az ár tartalmazza a hevederzárat, a benne lévő felsőkategóriás zárbetétet, 3 darab kulccsal, illetve az összes hozzá tartózó, gyári rögzítési elemeket, és a munkadíjunkat. Ez az akciós ár azonban csak akkor tartható, ha a hevederzárat a gyári konzolokkal, kiegészítőkkel fel lehet szerelni. Amennyiben olyan az ajtó, hogy a gyári fogadók nem elég hosszúak, akkor azokat külön le kell gyártanunk, ebben az esetben pedig további pár ezer forintos anyagköltséggel kell számolni.

Ez az ár 80, 85 és 90 cm szélességű méretnél érhető el. A hevederzárat bármelyik munkanapon felszereljük Önnek, munkánk mennyisége függvényében, akár 3-4 órán belül is. Azért javasoljuk ezt a hevederzárat, mert szakmai szempontok alapján, Magyarországon ez, a biztosítók által is elfogadott, legmasszívabb és a legbiztonságosabb hevederzár, valamint KIZÁRÓLAG ezt a hevederzárat működteti törés-, fúrás-, finomnyitás- és másolásvédett zárbetét!

A BARLOCK hevederzár szerelés megrendelésének menete

Cégünk minden esetben, előzetes telefonbeszélgetés alapján méri fel az igényeket. Minden esetben kérünk ügyfeleinktől egy fotót az ajtóról belülről, hogy fel tudjuk mérni a hevederzár szerelésnek a szakmai feltételeit. Amint láttuk a fotót, visszahívjuk ügyfeleinket telefonon, egyeztessük a zárszerelés részleteit, feltételeit, és megbeszéljük az időpontot a hevederzár vagy a pumpás másodzár felszerelésére.

Diszpécser szolgálatunk készséggel áll az Önök rendelkezésére, non-stop, az év 365 napján!

06-30-265-5531 és 06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest