HiSec ajtó felső zárcsere

A kínai HiSec ajtók két darab különálló zárszerkezettel vannak ellátva, egy alsó- illetve egy felső zárszerkezettel. Az alsó szerkezet egy háromirányba mozgó, kétfordulatos bevésőzár, a felső pedig egy egyirányba záródó, kétfordulatos bevésőzár.

Ha bárkinek is HiSec ajtaja van, érdemes legalább valamelyik zárbetétet a kettő közül kicserélni egy sokkal jobbra, korszerűbbre, megbízhatóbbra, ami megvéd az illetéktelen behatolótól. Van, aki az alsót cserélteti le, van, aki a felsőt. A felső zárbetét cseréje egyszerűbb, gyorsabb, de anyagilag ugyanannyiba kerül.

A HiSec kínai ajtó zárszerkezeteibe az általunk forgalmazott, megbízható, bevizsgált, tesztelt, kiváló minőségű, izraeli zárbetéteket szereljük. Négy opció közül tudunk az ügyfeleknek megoldást kínálni. Az SKG prémium kategóriás, duplán törésvédett verzió, a LOCXIS break secure törésvédett verzió, az RB Dynamic, valamint a Keylocx másolásvédett változatai közül választhat az ügyfél. Ezen zárbetétek közül van, amelynek a kulcsa szabadon másolható (RB Dynamic), és van, amelyik csak a hozzá tartozó műanyag kódkártyával (Keylocx, LOCXIS, SKG).

A felső zárak, zárbetétek cseréjéhez hívjon erre szakosodott szakembert, akik tényleg a biztonság növelése érdekében cserélnek zárat, nem csak a pénzszerzés miatt tesznek be egy -ára miatt- közkedvelt GMB, Anbo vagy egyéb más kínai zárbetéteket, amely betétekhez a zárnagykereskedésben a kínai ajtó méreteiben 2000-3000 forint között hozzájutnak. Ez az árkategória nem nyújt kellő biztonságot, nem véletlenül kategorizálja a MABISZ a zárbetéteket 1-6 biztonsági fokozat közé.

Az általunk forgalmazott és a HiSec ajtóban megfelelő biztonságot nyújtó RB LOCXIS zárbetét pl. a legmagasabb MABISZ 6-os besorolást kapta, így a védelme 100 százalékos a zárcsere után, igaz nem 3000 forintba kerül.

Ha részletesebb leírást szeretne a termékről, akkor látogasson el a weboldalunkra: http://www.rbzarbetet.hu/

Itt utána olvashat mindennek, és ha megtetszett a termék, akkor hívja központi számainkat, ahol megrendelheti a zárcsere szolgáltatást!

A kínai HiSec ajtó alsó- vagy felső zárbetét csere áraival kapcsolatban hívja ügyfélszolgálati telefonszámainkat:

06-70-770-2942 vagy 06-30-265-5531

Itt érdeklődhet árainkról, munkáinkról, szolgáltatásainkról és a zárbetétekről.

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.