Keylocx zárbetét csere

Az igen népszerű HiSec ajtók, Secdoors ajtók, barkácsáruházas, világító kilincses kínai lemezajtók szinte teljesen elárasztották a magyar piacot. Sajnos azonban a bennük lévő gyári, silány minőségű zárbetét a betörők számára rést ütött a pajzson, mellyel visszaélnek és gyakran rabolják ki a lakásokat és jutnak át ezeken az ajtókon rongálásmentes behatolási módszerekkel.

A legtöbb kínai ajtó betörés, a 2018-as statisztikát nézve Budapesten, Pest megyében és vidéken, 9563 esetre ugrott, ez a rendőrségi kimutatás, ahol betörési jegyzőkönyv készült. De nagyon sok olyan betörés is történt természetesen, ahová nem hívtak helyszínelőket, mert nem látták értelmét, talán a biztosítás nemléte miatt, de a pontos okokat persze mi nem tudhatjuk.

Előzze meg a kínai ajtóban lévő zárbetét finomnyitását, törését a legújabb izraeli RB Keylocx zárbetétünkkel! A Keylocx törésvédett, fúrásvédett és másolásvédett, hétcsapos zárcilinder, melyhez 5 db gyári kulcs tartozik.

A zárbetét ellenáll a fent említett zárnyitási módszereknek, a működése finom, halk. A kulcsfeje kézre eső és kényelmes, a költsége megfizethető helyszíni zárcsere szolgáltatás keretein belül is!

Legyen szó egy- vagy kétzáras kivitelű kínai bejárati ajtóról, mi jól felszerelt szervizautónk segítségével a helyszínen elvégezzük a zárbetét cseréjét, nem kell Önnek ezután rohangálnia, rossz méretet vásárolnia, mi számlával és garanciával dolgozunk 2019-ben is!

Cégünk gyorsszervizként funkcionál, a megrendeléstől számított akár egy órán belüli teljesítéssel is tudunk munkát vállalni! Ezt mindig az adott napi munkáink mennyisége határozza meg. Csakis minőségi zárakat cserélünk, kínai termékeket nem értékesítünk, mert nem megbízhatóak és nem tudunk rájuk garanciát biztosítani!

Ne habozzon, előzze meg a betörést! Védje otthonát minőségi Keylocx izraeli zárbetéttel!

06-70-770-2942

06-30-265-5531

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.