Lemez bejárati ajtó kilincs

Nagyon sok lakást ajtaját ezek a lemez bejárati ajtók védik, amelyek főként a jó áruk miatt könyvelhetnek el nagy sikert. Azt az egy dolgot felejtik el a magyar emberek csupán, hogy a 16 ponton záródás és a csillogó-villogó kéken világító kilincsek, nem a biztonságot határozzák meg, hanem inkább a jó marketinget, reklámfogást. Persze mondják, sokan nem tehetik meg, hogy komoly biztonsági ajtót vegyenek, ezért választják inkább ezt a jól reklámozott, jó árban kapható kínai lemezajtót.

Az ajtó azonban csak addig jó és szép, amíg nem törik le a kilincse, vagy nem törnek be az ajtón keresztül, mert a benne lévő zárbetét könnyedén, gyorsan, hangtalanul kinyitható a betörők által. És vannak ügyfelek, akiknek a kilincs a beépítést követő héten már letörik, továbbá olyanok is vannak, akiknek nem nyílik ki az ajtó már a második napon!

Ezek a lemez bejárati ajtók egy- vagy kétzáras kivitelben fordulnak elő a magyar piacon. Van belőlük jó, kevésbé jó és nagyon rossz változat is. A jót a HiSec és talán a Secdoors ajtó képviseli. Míg a rosszat a barkácsáruházakban kapható, egyzáras, vékony lemezajtók teszik ki. Ezeknek az ajtóknak az ára akció idején 30-40 ezer forint között van, amire azonnal ráharapnak a magyar vásárlók. Csak azt nem gondolják végig, hogy egy 30 ezer forintos ajtó biztonságilag mit sem ér, amikor egy normális, jó minőségű biztonsági zárbetét 20.000 forintnál kezdődik.

Gondolkozzanak egy kicsit olyan szemmel, hogy milyen biztonságot adhat egy Kínában készült fémlemez ajtó 30.000 forintért!

Vannak olyan dolgok az életben, amikor érdemesebb a leértékelt, olcsó, akciós terméket választani, ilyen lehet pl. egy hűtőszekrény vagy televízió, de egy biztonságot nyújtó bejárati ajtón nem szabad spórolni! Családunk, értékeink, otthonunk biztonsága múlik ezen!

Mi elsősorban a megelőzést tartjuk fontosnak, ezért is írunk sokat a kínai lemezajtókról. Habár azt is tudjuk, hogy ezek az írások nem sok ember elé kerülnek elolvasásra, ezért is szervizelünk napi 4 kínai lemezajtót, amelyeknek a silány minősége miatt marad kézben, törik le a kilincse.

Hívjon minket kínai ajtó szervizelésével, zárbetét cseréjével kapcsolatban! Hétfőtől péntekig munkaidőben teljes körű zárszerviz ellátást biztosítunk Budapest minden kerületében!

06-70-770-2942

06-30-265-5531

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.