Secdoors ajtó zárbetét csere

Akinek Secdoors világító kilincses bejárati ajtaja van és szeretné a benne lévő, eredeti kínai zárbetétet egy jobbra, biztonságosabbra lecserélni, az hívjon minket! Mi magas minőségű és biztonsági fokozatú zárbetétet tudunk ezekben az ajtókban cserélni! Külön kiszállási díjat nem számolunk fel az ügyfél számára, csak az interneten meghirdetett árainkat érvényesítjük.

Rövid határidőkkel dolgozunk, attól függetlenül, hogy nagyon sok a munkánk. Ebből az ajtóból nagyon sok került a piacra és sajnos a legtöbbjükkel probléma van. Akadozik, betörnek rajta, a beépítés miatt elromlik a zár, letörik a kilincs, illetve a szokásos, kulcselvesztés vagy új lakásba költözés miatt szükséges az új zárbetét csere.

Mi kizárólag jó minőségű, bevizsgált, MABISZ minősítéssel rendelkező zárbetét-cserét végzünk. Közvetlenöl a gyártótól vásárolunk, így jó áron tudjuk ügyfeleinknek a zárbetétet ügyfeleinknek értékesíteni.

Nálunk egy egyzáras Secdoors ajtó zárbetét csere 28.000 Ft, míg a kétzáras ajtó zárbetét cseréje 46.000 Ft. Tudunk még prémium kategóriás zárbetét cserét is végezni, ennek az áráról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!

Sajnos annak ellenére, hogy sokat beszélünk, írunk hirdetéseinkben, weboldalainkon a zárcsere fontosságáról, mégsem hallgatnak ránk, nem fogadják el a jó tanácsot, a bizalmatlan magyar szokásnak megfelelően, és bizony egyre több a kínai ajtók betöréseinek a száma az olcsó, egyezerűen nyitható zárbetétek miatt. Majd jön a késő bánat és az ócsárolás, az ajtó szidása, a mindenkit okoló hibáztatás szintén a jó magyar szokásoknak megfelelően.

Ha nem akarják mindét zárbetétet kicseréltetni az anyagi teher miatt, akkor legalább az alsó, főzár betétjét cseréltessék ki! Már ez is visszatartja a betörőt a könnyű nyitástól és a betöréstől! Mi egy izraeli zárbetét családot kínálunk Önöknek, abból is több típust, de mindenképpen törésvédett és finomnyitás ellen védett változatokat, melyek a fő támadási pontok a Secdoors ajtó zárbetétjénél. Árainkról, időpontokról érdeklődjenek központi telefonszámainkon!

Secdoors ajtó zárbetét cserét vállalunk Budapest összes kerületében ügyeleti jelleggel, gyors kiszállással, szakszerűen, garanciával, jó áron és a megfelelő védelmet biztosító zárbetétekkel!

06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.