Secdoors kilincs csere Budapest

A Secdoors ajtók szintén a Kínából importált bejárati ajtók közé tartoznak, melyek könnyen felismerhetők egyrészt a világító kilincsükről, másrészt a belső felső tekerőgombról, valamit az alsó pánikgombról, mely belülről szintén kis tekerőgombbal működtethető, viszont kívülről nem nyitható.

A Secdoors ajtók zárszerelői, szakértő szemmel gyenge minőségű ajtók. Hosszútávon nagyon problémásak, mert könnyen betörnek rajtuk a gyenge zárbetét miatt, letörik a kilincsük a rossz beépítés miatt. Nekünk jó, mert hosszútávú és állandó munkát biztosít számunkra, de az ügyfélnek több gondot jelent, mint hasznot. A kb. 5 évvel ezelőtt 80.000 Ft-ért beépített ajtó mára már 150.000 forintot kóstál, és nem éri meg az árát.

A kilincs letörés a legtöbb esetben két okra vezethető vissza. Az egyik a minőség, amihez a magyar emberek legtöbbjének még mindig nem fűlik a foga, mert fontosabb a spórolás. Ez egy nagy hiba, mert az olcsóbb nálunk mindig drágább, mert aki elsőre nem a minőséget választja, az megveszi majd másodikra, harmadikra, és akkor már elég sokba van benne. A másik megoldás, hogy egyáltalán nem törődik vele és használja a csonkot, vagy leragassza, esetleg másfajta, nem oda való kilincset szerel fel rá. Ezek pedig további problémákhoz vezetnek, amit a laikus nem tud, vagy nem akar tudomásul venni, pl. a kulcs beletörése a zárba, vagy a zárszerkezet tönkretétele.

A másik ok pedig a rossz beépítés, ami köszönhető a magyar „szakembereknek”, akik a munkájukra nem igényesek és csak a haszonszerzés a cél.  10 Secdoors ajtóból 8 rosszul van beépítve, emiatt az ajtót a kilinccsel kell emelgetni, rángatni, és ennek hatására törik le a kilincs. Ez is nagyon gyakori sajnos.

A Secdoors ajtó kilincs cseréjekor egyrészt mi az erősített, már jobb minőséget képviselő kilincsgarnitúrát szereljük fel, másrészt pedig az ajtót beigazítjuk, az ellendarabot megturbózzuk, hogy az ajtó könnyebben működjön és lehetéség szerint ne a kilincset használják a továbbiakban erőkarként!

Válasszon minket, ha Secdoors ajtó kilincs cseréjéről van szó! Erősített kilincsekkel, tapasztalt, szaktudással rendelkező kollégáink segítenek, hogy ne legyen többé gondja ezekkel a kínai ajtókilincsekkel!

06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.