Világító ajtókilincs csere

A világító kilincs csakis a kínai bejárati ajtókra jellemző. Néhányan úgy jellemzik az ajtójukat a telefonban, hogy lengyel ajtó, de nyugodjanak meg, kínai az is, maximum tett egy kört Lengyelországba, és onnan érkezett be hozzánk. Ám mindegyik ajtóban ugyanaz a kínai zárszerkezet, ugyanazok a vacak zárbetétek, és ugyanazok a kínai, belső tekerőgombos kilincs-pajzsok vannak felszerelve, csak párnak már újonnan sem működik a kilincs világítása.

Hazánkban legtöbbször a HiSec és Secdoors ajtókhoz kötik a világító kilincset, de nagyon sok egyzáras mezei kínai ajtónál is előfordul. A kéken világító led értelemszerűen kívül van, a kilincs alsó részében és lefelé világít, azaz a kulcsnyílást világítja meg felülről. Ez azért praktikus, mert könnyeben betalálni a kulccsal a kulcslyukba. Amikor a világítás megszűnik, semmi más nem történik, csak az elem merül le. Ezt sokan nem is tudják, abban a hitben vannak, hogy elromlott, pedig nem ez a helyzet. Az elemcsere könnyen elvégezhető, bár ehhez a kilincs garnitúrát előbb le kell szerelni, mert úgy férhető hozzá az a csavar, melyet a cseréhez ki kell csavarozni.

Budapesti zárszerviz cégünk vállalja az összes barkácsáruházas, mezei, kínai egyzáras ajtókon a kilincs-cserét, csakúgy, mint a kétzáras, már magasabb minőséget képviselő HiSec és Secdoors ajtókon is! Fontos felhívni a figyelmet, hogy a kilincsek párban vannak, sem külön külső, vagy belső részt cserélni nem tudunk! De, ami még ennél is fontosabb, hogy a kínai kilincs cseréknél mi már az erősített változatot szereljük fel, ami nem fog letörni! Erre térjünk ki egy kicsit.

Magyar honfitársainkra nagymértékben jellemző a spórolás és a hozzáértés. Nagyon szeretünk webáruházakban vásárolni, lehetőség szerint minél olcsóbban, annál jobb! De kinek jobb? A webáruház üzemeltetőjének feltétlenül. Amit tudni kell, hogy az olcsó kínai kilincs ugyanaz a lemezkilincs, amely éppen most törött le az Ön ajtaján. Gondolja, ez tovább bírja majd? Tájékoztatjuk, hogy nem, de ezt úgysem fogja elhinni! Nyugodtan vegye meg a webáruházban a 4000 forintos kilincset, szerelje fel magának (ha tudja), és majd, ha ez is letörik, akkor el kell gondolkozni! A webáruház nem fog pénzt visszaadni, az egészen biztos, hiszen, 1.) nem szakember szerelte fel a kilincset, 2.) nem rendeltetésszerűen volt az használva, majd ezekre hivatkozik.

A kínai kilincsek méretei viszonylag egyformák, kb. 28 cm hosszúságúak, kb. 6,8 cm szélesek. A kb. azért szerepel a mondatban, mert az olcsó kínai tucatáru esetén benne van az 1-2 mm differencia, ez nekik simán belefér, főleg ezért az árért!

Cégünk garanciát vállal az elvégzett kilincs cserére, amennyiben mi biztosítottuk a kilincseket! Más által vásárolt, webáruházban vásárolt, ócska, olcsó, minőségtelen termékekre garanciát vállalni nem lehet, ilyet nem is szerelünk, még kérésre sem!

A kínai kilincsek otthoni szerelgetését sem ajánljuk, főleg nem az egyzáras ajtók esetében, mert ott mindig fellép valamilyen egyéb probléma! Ezt pedig Önök nem fogják tudni elhárítani, szakismeret, tapasztalat és megfelelő szerszámok nélkül! Bízza ezt inkább szakemberre!

Mi teljes körű zárszerviz-szolgáltatás keretein belül vállaljuk a helyszíni kilincs cserét! Kizárólag az acél merevítéssel ellátott kínai kilincseket szereljük, amelyekre vállalható a garancia!

Ha el akarja kerülni, hogy a kínai ajtókilincs a kezében maradjon, forduljon hozzánk bizalommal! Minden budapesti ügyfelünknek raktárkészeltről biztosítjuk az erősített változatú, világítós kilincs-szettet, külön balos és külön jobbos kiszerelésben!

06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.