HiSec bejárati ajtókilincs csere, ingyenes kiszállással

A hazánkban beszerelt HiSec bejárati ajtók számát a mai napig nem lehet megállapítani, de rengeteg lépcsőházban, panellakásban népszerű ez a kétzáras, 16 ponton záródó, beépítéssel együtt 100-120.000 Ft körüli ajtó, melyet vagy jól, de inkább rosszul szerelnek be.

A HiSec és a Secdoors bejárati ajtó tulajdonképpen ugyanaz, minden paramétere megegyezik. Az ajtó MABISZ minősítésű, viszont csak 3-as osztályú. Nem véletlenül kapta ezt a fokozatot, hiszen nem acélból, nem is vasból van, hanem lemezből készül, továbbá a benne lévő zárbetét is meg nem nevezhető anyagból van. Ez azt jelenti, hogy egyrészt a betörők számára könnyű célpont, másrészt minőségileg nem megbízható termék.

A HiSec, Secdoors bejárati ajtókon, aki nem cserél zárbetétet, az előbb utóbb betörőkkel fog találkozni, vagy a már kirámolt lakással. Zárszerviz szolgáltatóként heti 8-10 HiSec ajtóban cserélünk zárbetétet és pótolunk, cserélünk kilincset a rossz beépítés és a silány anyagminőség miatt. A HiSec ajtó nem lenne rossz egyébként, ha jól lenne beépítve, illetve biztonságos is lenne, ha jó zárbetétet alkalmaznának. De mivel rosszul is van beépítve, és a zárbetétje is minősíthetetlen mind biztonságilag, mind anyagából adódva, így bizony nagyon sok a betörés és nekünk is sok a munkánk.

Vásárolják továbbra is a HiSec bejárati ajtókat, hiszen az emberek nem hiszik el, hogy nem szabad ilyen olcsó ajtót venni! A 16 pont ne téveszen meg senkit, az néphülyítés, és az acél szó sem igaz, hiszen lemezből vannak az ajtók. A világító kilincs is csak egy ámítás, mert jól hangzik, de ha hamar letörik, annak meg sok hasznát nem veszik!

Letört kilincs esetén forduljon hozzánk bizalommal! Zárbetét csere esetén mindenképp minket hívjon, mert mi egy bevizsgált, MABISZ 6-os minősítésű terméket szerelünk be a vacak kínai helyett (sok másik szerelővel ellentétben!)!

HiSec világító ajtókilincs csere Budapesten ingyenes kiszállással

Ha a HiSec ajtón letört a kilincs, akkor a bejárati ajtót nem lehet továbbra rendeltetésszerűen használni, lásd a lenti fotót! A legtöbb kínai ajtókilincs - nem győzzük hangsúlyozni -, a rossz ajtó beépítés miatt törik le.

A HiSec ajtó kilincs cseréjét végeztesse el szakemberrel, mivel a kilincs cseréjekor igazítani, reszelni, fúrni, csavarhosszt vágni kell. Ezekhez megfelelő szerszámok szükségesek. Éppen emiatt válasszon inkább minket! Mi felkészültek vagyunk, mind szakmailag, mind szerszámozottság tekintetében és az összes HiSec, Secdoors és barkácsáruházas ajtók kilincseinek, zártestjeinek, és ami a legfontosabb, zárbetétjeinek kicserélésére!

A tisztánlátás érdekében: ha nem akar váratlan látogatót, akkor ne hagyja, hogy egyes zárszerviz cégek az alábbiakban felsorolt zárbetéteket szereljék be a kínai ajtóba: GMB, Anbo, Idea, Abus D6, Mul-T-Lock Integrator! Ezeket a zárbetéteket egy percen belül ki lehet nyitni egy olyan célszerszámmal, amit már az interneten is árulnak!

Gondolkozzon, mielőtt kicserélteti a zárbetétet és ez alapján döntsön! Ha a zárszerelő az ellenkezőjét állítja, akkor előbb olvasson utána ezeknek a zárbetéteknek, nézzen utána a MABISZ minősítéseknek. Gondolkozzon el azon is, hogy ezek a felsorolt zárbetétek, pláne az Anbo, Integrator és Abus D6, miért kerülnek 2000 és 6000 Ft közötti kiskereskedelmi árba! Azért kerülnek ennyibe, mert ennyit is érnek! Az, hogy a zárasok a helyszínen ezért elkérnek 40.000 Ft-ot a tudatlan ügyféltől, aki ezt ki is fizeti, ráadásul számla nélkül, az megint egy más dolog.

Döntse el kit választ! Ha minket választ, hívjon minket a 06-70-770-2942 telefonszámon!

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest