HiSec ajtó alsó zárbetét cseréje a helyszínen

A kínai HiSec ajtó két zárszerkezettel és két zárbetéttel ellátott biztonsági bejárati ajtó. Nagyon jó a marketingje, nagyon jó a hirdetése, még jobb az ár-érték aránya, talán ezért is találkozni ennyi kínai HiSec ajtókkal a magyar piacon. A két zárbetét két különálló szerkezetet működtet, az alsó zárszerkezet egy három irányba mozgó változat, amely alul-felül, valamint előrefele reteszeli az ajtót.

Általában új lakásba költözéskor, bérlő váltáskor, illetve új ajtó beépítése esetén javaslott és nagyon ajánlott a kínai zárbetétek cseréje. A zárbetét cseréje biztonsági szempontból mindenképpen javasolt, egyrészt a használt ajtók esetében azért, mert soha nem tudni, hogy kinél maradt még kulcs, és a család, illetve a vagyontárgyak biztonságát nem érdemes kockáztatni. Az új autóknál pedig szintén biztonsági okok miatt, mivel az ajtóban benne lévő, gyári kínai zárbetét semmilyen védelemmel nem rendelkezik, még csak fúrásvédelemmel sem. Így hiába van biztonsági ajtó, ha maga a zárbetét 10 mp-en belül nyitható!

A HiSec ajtóba érdemes egy magasabb színvonalú zárbetétet beszerelni, ellenkező esetben semmi értelme nincs a zárcserének, hiszen, ha az új betét is gyenge, akkor ugyanott tartunk, mint a kínai zárbetéttel, azaz sehol. Tehát érdemes egy jó minőségű zárbetétet beszereltetni a zárszerelő szakemberekkel. Ilyenkor különösen érdemes figyelmet fordítani arra, hogy a zárbetét törés ellen védett legyen, illetve finomnyitás ellen is védett legyen. A HiSec ajtó zárbetétjeit nagyon nagy előszeretettel és gyakran nyitogatják a finomnyitási és beütőkulcsos módszerekkel, mely módszerek esetében a nyitás hangtalanul és kb. 10 mp-en belül megy végbe zárbetétenként. Ráadásul külsérelmi nyomok nélkül. Ezért fontos a fenti védelemre figyelmet fordítani!

Persze megértjük, hogy ez költséget von maga után, de mindig azt javasoljuk, hogy ha nem is mind a kettőt, de legalább az alsó zárbetét cseréltessék le! Ez nagyon fontos és később az elővigyázatosság megtérül!

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest

HiSec ajtóba betörésbiztos zárcsere kiszállással

A HiSec ajtó alsó zárbetét cseréjekor cégünk egy finomnyitás ellen 100 %-ban védett, interaktív csapos, törésvédett izraeli zárbetétet szerel, melyeket különböző változatokban tudunk ügyfeleinknek ajánlani. Akinek fontos a másolásvédelem, azok számára az RB LOCXIS zárbetétünk lehet a megoldás, melynek a másolásvédelme 2030-ig él. Így biztosak lehetnek abban, hogy a zárbetéthez tartozó kódkártya nélkül senki nem fogja tudni a kulcsokat lemásoltatni. Amennyiben nem fontos a kártyavédelem, úgy tudunk olyan RB zárbetétet beszerelni, amelyiknek a kulcsai gyakorlatilag bárhol lemásolhatók, ám a törésvédelem és a finomnyitás elleni védelem megvan bennük, azaz a zárbetétet interaktív csaprendszerrel működik.

Az RB zárgyártó vállalat 2018-ban legyártotta az új Keylocx interaktív csapos, másolásvédett zárbetétet. Ehhez 5 db kulcs tartozik és egy kódkártya. Mabisz 5-ös besorolást kapott. A HiSec bejárati ajtóba kiválóan alkalmas, mind méretileg, mind biztonságilag, mert egy olyan belső szerkezeti elemet tartalmaz, amely megakadályozza a HiSec ajtónál előforduló gyakori zárnyitásokat. Egy zárbetét csere esetén 34.000 Ft, két zárbetét cseréje esetén 48.000 Ft-ot számolunk fel

HiSec ajtó zárbetét cseréje miatt hívja cégünket! Biztos lehet abban, hogy kimagasló szolgáltatást, garanciális munkavégzést és számlát kap. Ne dőljön be az olcsó hirdetéseknek, melyen lehet, hogy spórol tízezer forintot, de egy ugyanolyan zárbetét kerül majd az ajtóba, mint ami benne volt. Válassza cégünket, a HiSec ajtó és az izraeli magas biztonsági fokozatú zárbetétek speciálistáját!

HiSec ajtó alsó zárbetét csere – a család biztonságáért!

06-70-770-2942