HiSec ajtó zárcsere

HiSec ajtó zárbetétcsere, zárcsere a helyszínen

A legtöbb esetben sajnos a HiSec ajtó rossz beépítése miatt kell zárat vagy zárbetétet cserélni. Ez nem az ajtó minőségét tükrözi, hanem a hozzá nem értő beépítő személy szaktudását. De ezt majd egy másik írásunkban elemezzük ki részletesebben.

Helyszíni HiSec ajtó zárcserét és zárbetét cserét vállalunk, különböző méretekben, közép- és prémium kategóriás kivitelben, melyek mindennemű védelemmel el vannak látva, és MABSZ 5-ös és 6-os biztonsági fokozattal bírnak.

Mi kínai zárbetéteket nem forgalmazunk és nem is szerelünk be, csakis a saját magunk által forgalmazott, szakmai szemmel minőséget képviselő, izraeli zárbetéteket szereljük be kedvező áron, Budapest egész területén.

A HiSec ajtózár csere helyszíni kiszállásához külön díjat nem számolunk fel a zárbetét csere megrendelésekor, csak egy órára vonatkozó munkadíjat, illetve anyagköltséget, amely 34.000 és 46.000 Ft között változik, zárbetét függvényében.

HiSec ajtó zárcsere zárszerelő szakemberrel

A HiSec ajtó zárjainak cseréjét minden esetben körültekintően végeztesse el, és csakis zárszerelő szakemberrel, mivel ez egy kínai biztonsági lemezajtó. Ilyenkor különböző problémák léphetnek fel, amit nem biztos, hogy bárki meg tud csinálni, illetve kellő szerszámozottsággal rendelkezik a művelethez.

Itt főként a zárbetét cserét emelnénk ki, mivel fontos a kulcs formája és a zárbetét mérete, mert nem mindegyik megy bele a szerkezetbe, amit esetleg megvásárolnak. Ha széles a kulcs feje, nem fordul el a rozetta, ha hosszú a zárbetét, nem lehet összerakni, ha pedig rövid, akkor nem éri el a kulcs a zárbetétet. Továbbá minden egyes HiSec ajtó zárbetét cseréjénél állítani, igazítani kell az ajtón vagy reszelni a zárszakállon, vagy kicserélni egy másikra, hogy összehangoltan működjön a benne lévő hárompontos zárszerkezettel.

HiSec ajtó zárcsere folyamata budapesti kiszállással

A HiSec ajtó zárcserét a telefonon való megrendelés után egy-két órán belül vállaljuk és végezzük el, vagy az ügyfél idejéhez igazítjuk a folyamatot. Zárszerviz szolgáltatásunk korrekten működik, így minden alkalommal előre közöljük a díjszabásainkat, és az a zárbetét kerül beszerelésre, amit az ügyfél kiválaszt.

Ha nem zárbetétcserét végzünk, hanem szerkezetet vagy letört kilincset cserélünk, esetleg kisebb helyszíni ajtóigazítást végzünk, akkor is minden munkafolyamatról tájékoztatjuk a megrendelőt.

A helyszínre érkezés után kicseréljük a zárbetétet, illetve, ha szükséges, állítunk az ajtón, mert sajnos el lehet mondani, hogy 10 ajtóból 6 rosszul van beépítve. Végezetül az ügyféllel kipróbáltatjuk a zárást-nyitást többször is, majd megírjuk a számlát és egy év garanciát biztosítunk az általunk kicserélt termékre.

Itt még érdemes megjegyeznünk, hogy a prémium kategóriás LOCXIS és Keylocx zárbetét kulcsait kizárólag két budapesti szaküzletben lehet másolni, a kódkártya felmutatásával. A másolásvédő kártyára vigyázni kell, mert ha nincs meg a kártya, nincs kulcsmásolás, még a tulajdonosnak sem!

06-70-770-2942

HiSec ajtó, HiSec ajtó Budapest, HiSec ajtó forgalmazása, HiSec ajtó forgalmazása Budapest, HiSec ajtó zárcsere, HiSec ajtó zárcsere Budapest
HiSec ajtó, HiSec ajtó Budapest, HiSec ajtó forgalmazása, HiSec ajtó forgalmazása Budapest, HiSec ajtó zárcsere, HiSec ajtó zárcsere Budapest
HiSec ajtó, HiSec ajtó Budapest, HiSec ajtó forgalmazása, HiSec ajtó forgalmazása Budapest, HiSec ajtó zárcsere, HiSec ajtó zárcsere Budapest