Kínai biztonsági HiSec ajtó zárbetét csere

Különböző weboldalainkon már sokat taglaltuk a kínai ajtókat. Munkáink során egyre több kínai lemezajtóval, HiSec, Secdoors ajtóval találkozunk. Sajnos egyre sűrűbben fordul elő, főként a rossz minőségű, még eredeti kínai, védelem nélküli zárbetétek feltörése, illetve a kínai zárbetét meghibásodás miatti ajtózár nyitása.

Persze mindig vannak kivételek, de a nagy számok törvénye szerint, zárszervizünk naponta 5-6 olyan problémát orvosol a helyszínen, amelyek az olcsó, silány anyagok miatti hibákból adódnak. Ezért is javasoljuk minden kínai ajtó tulajdonosnak, hogy ellenőriztesse kínai bejárati ajtaját, mind működés, mind biztonság szempontjából, és mindenképpen cseréltessen benne zárbetétet! Ha másért nem, az otthon biztonsága miatt.

Ezek a kínai ajtók több méretben (szélesség, vastagság) és kivitelben vannak jelen hazánkban. Mi csak úgy szoktuk megkülönböztetni őket, hogy egy- vagy kétzáras kivitel. Mind a két zárbetét cseréjére fel vagyunk készülve. Azt azért tudni kell, hogy mi olcsó kínai zárbetéteket nem értékesítünk, nem szerelünk be, elsősorban az ügyfél biztonsága érdekében, illetve garanciális okok miatt. Mi kizárólag MABISZ által bevizsgált, minőségi zárbetéteket értékesítünk, szerelünk. Tőlünk az ügyfél közvetlenül tud a zárcsere során vásárolni, ráadásul olcsóbban, mintha üzletben vásárolná meg a zárbetéteket! Mi a zárakat közvetlenül a gyártótól vesszük, így kis árréssel, beszereléssel együtt kiváló ár-érték arányú termékhez, illetve szolgáltatáshoz tudnak hozzájutni. Mindezt garanciával, szakszerű beszereléssel!

A zárbetét, amit ajánlunk és szerelünk az fúrás-, finomnyitás-, magkihúzás-, és törés ellen van védve. A drágább változata pedig már másolásvédelemmel is rendelkezik.

HiSec ajtó zárbetét csere egyzáras kínai ajtóban

Az egyzáras kínai bejárati ajtó zárszerkezetét a kilincs alatt lévő zárbetét működteti. Általában kívülről-belülről kulccsal működnek ezek a zárbetétek, de van belülről tekerőgombos, kívülről kulcsos változatuk is.

Cégünk vállalja ezeknek a szakszerű helyszíni cseréjét, hétköznapokon, ügyeleti jelleggel, 8 és 20 óra között.

Kétfajta kategóriát kínálunk, mindkét minőség kiváló. A zárbetétek törés- és fúrásvédettek, interaktív csaposak, ami száz százalékban kizárja a finomnyitást (zárfésű, beütő kulcs). Annyi a különbség csupán, hogy a LOCXIS zárbetét dupla csapsorral rendelkezik, míg a Keylocx zárbetét sima csapsorral. Mindkettő kulcsmásolás elleni védelemmel ellátott, így csak a kódkártyával lehet hozzájuk kulcsot másoltatni, Magyarországon egyetlen helyen.

A zárbetétek Izraelben készülnek, kiváló minőségben, melyre garanciát tudunk vállalni. Kívül belül kulccsal működő zárbetéteket tudunk a helyszínen beszerelni.

A zárbetét csere ára Budapesten, munkadíjjal együtt, RB Keylocx zárbetét esetében bruttó 34.000 Ft, RB LOCXIS esetén bruttó 46.000 Ft.

Az elvégzett munkáról kérés nélkül számlát állítunk ki. Minden zárbetétre és az elvégzett munkára egy év teljes körű garanciát vállalunk!

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest

HiSec ajtó zárbetét csere kétzáras kínai ajtóban

A kétzáras kínai ajtókba két különálló zárbetét mozgatja a zárszerkezeteket. Az egyik zárbetét a kilincs alatt található, a másik az ajtó felső harmadában, szemmagasságban.

Mivel a kínai ajtók java része még az eredeti kínai zárbetétekkel működik, így a biztonság szempontját szem előtt tartva, mindenképpen érdemes ezeket lecseréltetni, hiszen semmilyen védelemmel nem rendelkeznek, és egy kb. ezer forintos termékről beszélünk! Amit tudni kell, hogy betörés esetén ezek a zárak nyom és hang nélkül kb. 10 másodperc alatt nyithatók! Erre nem szabad alapozni, hiszen nagyon gyakran történik betörés ezeken a zárbetéteken keresztül!

Mi a helyszínen lecseréljük Önnek a kínai ajtó zárbetétjeit, európai szabványú, minőségi, izraeli zárbetétekre, melyeket a fenti módszerrel nem lehet kinyitni. Itt gondolunk a beütő kulcsos nyitásra, illetve a finomnyitásra.

Izraeli zárbetétjeink kizárólag fúrással nyithatók, ami hangos és időigényes. Törni nem lehet őket, a törésvédelemnek köszönhetően.

Az RB Keylocx izraeli zárbetétek esetén, a két zárcsere költsége Budapesten, munkadíjjal együtt mindösszesen bruttó 48.000 Ft. A prémium kategóriás LOCXIS zárbetét esetén pedig bruttó 70.000 Ft.

Amennyiben a két zárból csak egyet szeretnének lecserélni, mi azt is vállaljuk! Árainkat ebben az esetben az egyzáras kínai ajtó árainak megfelelően alakítjuk, ami a fenti bekezdésben olvasható.

Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésükre az alábbi telefonszámon, hétköznap 8-20 óráig:

06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest