Minőségi zárbetét csere HiSec ajtóban

Amikor az emberek megvásárolják a 16 ponton záródó, világító kilincses, kétzáras, csillogó-villogó HiSec biztonsági bejárati ajtót, csupán egy dologról feledkeznek el, illetve felejtenek el utána járni. Ennek az ajtónak a gyári zárbetétjei nem felelnek meg az európai biztonsági előírásoknak. Cégünk 15 év tapasztalattal a háta mögött mindenképpen tanácsolja és ajánlja ezeknek a kínai zárbetéteknek a cseréjét! Ugyanis a betörések túlnyomó többsége a kínai HiSec ajtók esetében a zárfésülés, zárpikkelés vagy beütő kulcsos manipulációs nyitással történik.

Persze senki nem hiszi el addig, amíg vele nem történik meg a baj, márpedig a több mint évtizedes zárszervizes tapasztalatnak köszönhetően mi tudjuk, hogy ezek a betörések igenis megtörténnek, mégpedig zajtalanul, hangtalanul, külsérelmi nyomok nélkül. Amennyiben azt szeretné, hogy Önnel ez ne forduljon elő, érdemes ezeket a semmilyen védelemmel nem ellátott, rossz minőségű, kínai zárbetéteket lecseréltetni. Amit mi ajánlunk, egy magas védelmi fokozatú, finomnyitás- és törésvédett, zárpikkelés, beütő kulcsos nyitás, magkihúzás ellen védett, izraeli, MABISZ 6-os biztonsági besorolású zárbetét.

A HiSec ajtó a vastagsága és a háromirányú záródása miatt biztonságosnak mondható. Nagyon ritkán találkozunk befeszített HiSec ajtóval. A befeszítéssel történő betörések inkább a műanyag- illetve a vékony, barkácsáruházban kapható kínai ajtókra jellemző, de nem a HiSec ajtóra. A HiSec ajtót elsősorban a zárbetét manipulációjával nyitogatják előszeretettel a betörők, és ezzel bizony komoly sikereket érnek el.

Hétfőtől péntekig zárbetét csere HiSec ajtóban

Forduljon cégünkhöz zárbetét csere szolgáltatással kapcsolatban, hiszen az élen járunk a HiSec ajtóba zárbetét cserét végző szolgáltatók közül. Miért mondjuk ezt? Mert a zárbetét csere során, mi kizárólag finomnyitás- és a zártörés ellen védett zárbetéteket alkalmazunk a többi szolgáltatóval ellentétben. Rajtunk kívül senki nem használ interaktív csapos zárbetéteket, melyek elengedhetetlenek a finomnyitás elkerülésére. Továbbá a törésvédelem sincs jelen a más vállalkozások által beszerelt zárbetétekben. Ezért mondható jobbnak a mi szolgáltatásunk, hiszen jobb, biztonságosabb és minőségibb zárbetéteket alkalmazunk, és akkor a zárbetét tökéletes működéshez szükséges keskeny kulcsnyakról még nem ejtettünk szót!

Az elmúlt négy évben, mióta az interaktív csapos zárbetétekkel foglalkozunk, még egy ügyfelünk sem hívott vissza azzal, hogy ezeken a zárbetéteken keresztül betörés történt volna. Nekünk, mint egyben forgalmazónak, erről mindenféleképpen tudomást kellett volna szereznünk, de ilyen fajta visszajelzés még nem érkezett hozzánk egyetlen egy sem.

Amennyiben Ön 100 %-os védelmet szeretne, nem szeretne a betörők áldozata lenni, nem szeretné, hogy a HiSec ajtóban lévő zárbetétet 10 mp alatt kinyissák, úgy minél előbb végeztesse el a zárcserét, váltson izraeli, interaktív csapos, törésvédett RB zárbetétekre!

Hívjon minket a hét bármely munkanapján, diszpécserszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére, reggel 8.00 és este 20.00 óra között! A zárbetét cserét rövid határidővel tudjuk vállalni, akár aznapi, helyszínre történő kiszállással. Amennyiben előre egyeztetett időpontot szeretne önmagának lefoglalni, úgy két munkanappal a tervezett időpont előtt forduljon hozzánk, diszpécserünk szívesen segít ebben Önnek.

06-70-770-2942