HiSec ajtó biztonsági zárcsere

A Kínai HiSec ajtó menüpontban már beazonosítottuk, hogy milyen jellemzői vannak ennek a kínai biztonsági bejárati ajtónak, így ezen írásunkban azt taglaljuk, hogy milyen típusú zárhibák, ajtó problémák esetén tud hozzánk fordulni helyszíni zárszerviz formájában.

A HiSec ajtókkal kapcsolatban az első és legfontosabb dolog, amit meg kell jegyezni, hogy ha az ajtó rosszul van beépítve (és sajnos nagyon sok ajtó esetében ez így van), akkor szorulási, akadási problémák merülhetnek fel, amely elsősorban a világító kilincs letöltéséhez vezet, majd tönkreteszi a zárszerkezetet, illetve eltörheti a zárbetétbe helyezett kulcsot.

Ha a rosszul és szakszerűtlenül elvégzett beépítés miatt szorul, akad a zárszerkezet, akkor forduljanak hozzánk minél előbb, hogy a nagyobb problémákat el tudják kerülni! Ilyenkor kollégáink egy egyszeri munkadíj ellenében beállítják Önnek az ajtót, megigazítják, megturbózzák a záródási pontok ellendarabjait, hogy a zárszerkezet rúdjai alul, felül és előre akadálymentesen tudjanak záródni a helyükre, hogy ne kelljen az ajtót emelgetni, rángatni, húzni.

Amennyiben az ajtót rángatni vagy húzni kell, azt a kilinccsel végezzük. Ennek egyenes következménye, hogy egy idő után a kilincs a kezünkben fog maradni. Legtöbbször kívülről, de ha belülről erősen nyomjuk, lehet, hogy a belső oldalról is letörik.

Zárcsere prémium zárbetétre a család biztonságáért

Ilyenkor pedig kompletten kell cserélni a kilincsgarnitúrát, mert a kilincsek párban vannak. Cégünk már az erősített változatot szereli fel az ügyfeleknek és elvégzi az ajtó beállítását is, így garancia biztosítása mellett tudjuk vállalni, hogy az erősített kilincs, a beállítással együttesen normál működést fog eredményezni, mely következtében a letörés nem fordul elő többet.

A második leggyakoribb probléma az, hogy az eredeti gyári zárbetétet nagyon könnyen ki tudják nyitni a betörők, így hangtalanul, zajtalanul, pár perc alatt már bent is vannak a lakásban. Ebben az esetben az ajtón, illetve a záron kívülről külsérelmi nyom nem látható. Ennek az az oka, hogy a kínai zárbetét semmilyen védelemmel nincs ellátva, így általában vagy beütőkulcsos módszerrel, vagy finomnyitásos zárfésüléssel a zárbetéteket kinyitják. Ez ellen kitűnően lehet védekezni a cégünk által forgalmazott izraeli zárbetétekkel, melyek az interaktív zárcsapoknak köszönhetően, 100 %-ban védenek a finomnyitás ellen. Továbbá ezek a zárbetétek törés ellen is védve vannak, így ha esetleg a pajzsot kezdik el feszegetni, a zárbetét nem kettétörhető, és az ajtó nem nyitható.

Mindenképpen le kell cserélni a kínai zárbetéteket a HiSec ajtóban! Amennyiben valamilyen oknál fogva ez nem kivitelezhető, úgy legalább az egyik, az alsó zárbetétet cseréltessék le, mégpedig minél hamarabb!

Elég ritkán fordul elő, hogy magának a zárszerkezetnek is problémája van. Ám ha mégis ez fordulna elő, cégünkre ebben az esetben is számíthat! A HiSec ajtókkal kapcsolatban találkoztunk már úgynevezett kistestű és nagytestű zárszerkezettel is, mindkét típus a szervizautóban rendelkezésre áll. Amennyiben a zárcsere során a zárszerelő kolléga megállapítja, hogy a szerkezettel is baj van, azt is a helyszínen lecseréljük Önnek.

Bármilyen HiSec ajtó problémával, ajtó beállítással, zárbetét cserével, zárszerkezet cserével, pajzs cserével, kilincs cserével kapcsolatban forduljon hozzánk, hiszen ezekkel a kínai biztonsági bejárati ajtókkal foglalkozunk már több mint 15 éve!

Profi munkavégzés, garanciavállalás, számlaadás és minőségi alapanyagok, ezek, amikkel mi dolgozunk! Ha megbízható ajtót akar, megbízható HiSec ajtó zárszerviz szolgáltatót szeretne, hívja a lenti telefonszámot!

06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest