HiSec ajtó zárbetét csere

HiSec ajtóval kapcsolatos zárszerviz szolgáltatások

  • HiSec ajtó zárcsere
  • HiSec ajtó zárbetét-csere
  • Kínai ajtó zárbetétcsere
  • Kínai ajtó zárnyitás
  • Secdoors ajtó zárcsere
  • Letört led-es kilincs csere

A fent felsorolt esetek bármelyike miatt fordulhat hozzánk ügyeleti jelleggel. Budapesten, kiszállási díj nélkül vállalunk munkákat minden munkanapon, reggel 8 és este 20 óra között. Legyen szó a HiSec ajtó alsó vagy felső zárbetétjéről, mi széles típus- és méretválasztékkal, házhoz szállítva, beszerelve, garanciával segítünk a biztonságra vágyó ügyfeleknek.

HiSec ajtóban helyszíni kiszállással zárbetét csere

Nem tudhatjuk, hogy mikor ér utol minket a baj, ezért cseréltessen a 16 ponton záródó biztonsági ajtajába normális minőségű zárbetétet, mert a gyári kínai zárbetétek semmilyen védelemmel nem rendelkeznek! Akár egy zárfésűvel lazán, könnyedén ki lehet nyitni őket!

Érdemes zárbetétet cserélni új lakásba költözéskor, új lakás vásárlásakor, illetve a betörés megelőzése céljából a biztonság növelése érdekében!

Jól felszerelt szervizautónk, ügyeleti jelleggel járja a várost, profi zárszerelő szakemberekkel. Kiszállási díj nélkül dolgozunk. Csak az elvégzett munka díját és az anyagköltséget kell nekünk kifizetni. Kizárólag jó minőségű zárbetéteket forgalmazunk és értékesítünk a zárcsere során.

HiSec, Secdoors ajtóban, továbbá a barkácsáruházakban forgalmazott egyzáras kínai ajtókban végzünk és vállalunk gyors, helyszíni zárcserét, rövid határidővel, kiszállási díj nélkül.

Amit kínálunk, a biztonság magas szintre emelése, betörésbiztos, bevizsgált, MABISZ minősítésű zárbetétek, nem pedig olcsó, Kínában gyártott tömegcikkek!

Többpontos HiSec ajtó zárcsere, betörés megelőzése

Sokan szeretnének pénzt spórolni, amit meg is értünk, de azt nem feltétlenül a családunk, lakásunk, illetve vagyontárgyunk biztonságán kellene, mivel vannak egyéb dolgok is, ahol ezt meg lehet tenni. A biztonságon spórolni nem szabad!

A gyárilag beszerelt kínai ajtók szépek, jók, jó a hangszigetelésük, világít a kilincsük és tizenakárhány ponton záródnak. De azért tudni kell, hogy a gyári zárbetétek, két forintot nem érnek. Szó szerint! Miért? Mert egy normális, európai sztenderd zárbetét a HiSec ajtóba való méret szerint 15.000 forintnál kezdődik és kell belőle két darab, illetve a mi szerelői munkadíjunk. Tehát, ha végig vezetjük, hogy egy nyolcvanezer forintos kínai ajtó beszerelve milyen számokkal rendelkezik, akkor rájövünk, hogy a zárbetét maximum 1000 forintot képvisel, amiért nem lehet biztonságot vásárolni.

Előzze meg a betörést és alkalmazzon jó minőségű zárbetéteket a kínai ajtóban, hogy ne lehessen hangtalanul, zajtalanul egy perc alatt kinyitni ezt a bejárati ajtót! Ne szereltessen semmilyen kínai vacakot az ajtóba, mert azzal ugyanazon a biztonsági szinten marad, ahol most van!

06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest