Világító HiSec ajtókilincs

A kinézetében, dizájnban, remek hirdetési kampányban, megfizethető ára és többpontos záródása miatt igen népszerű bejárati ajtó a világító kilincses, hiper-szuper távol-keleti biztonsági ajtó. Zárszervizünk nagyon szereti ezt az ajtót, hiszen évek óta folyamatos és nagyszámú munkát biztosít cégünknek, főleg, hogy mindennap, 2-3 HiSec, Secdoors vagy egyéb, ki tudja, milyen elnevezésű kínai ajtók kilincsproblémái miatt fordulnak hozzánk a tulajdonosok.

Egyébként ezeket az ajtókat a barkácsáruházak is forgalmazzák, gondoljuk, ők is megtalálták a rést a pajzson. Szinte nincs olyan nap, hogy ne törne le egy kilincs a HiSec ajtón Budapesten, és ne hívnának ki minket ennek a kicserélésére. Persze a helyszíni zárszerviz munkának van egy költsége, jelen pillanatban nálunk 32.000 Ft ez a díj, s mi visszük az anyagot (kilincseket) is. Ennél olcsóbban mi ezt nem tudjuk megcsinálni, mert emelkednek az anyagárak, az üzemanyag árak, ráadásul mi már az erősített változatot szereljük! Erre egy év garanciát biztosítunk az ügyfelek számára.

Miért törik le a HiSec ajtó kilincse?

A tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbb HiSec ajtó kilincs még az első szállítási szériából való, ezek törnek le, maradnak kézben. Ezekben még nincs erősítés, ezt azonban a magyar forgalmazó kiküszöbölte és újabb változatot dobott a piacra, mi is ezt szereljük már. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, még akkor is, ha drágának tűnik, mert ez tartós lesz.

A másik probléma, ami miatt letörik a külső- vagy belső kilincs, hogy a HiSec ajtó rosszul van beépítve, tehát sem függőleges, sem vízszintes irányok nincsenek, magyarul a beépítő rossz munkát végzett. A tulajdonos csak annyit érez az egészből, hogy az ajtót a kilincsnél fogva kell emelgetni, feszíteni, húzogatni, tologatni, melynek hatására a kilincs eltörik, mivel az egy erőkar az ajtó bezárásához. A HiSec ajtó kilincs letörését meg lehet előzni, ha felhív minket, és ezt az ajtót utólagosan különböző módszerekkel megigazítjuk, hogy ne kelljen záráskor az említett rángatást elvégezni.

Olcsó kínai ajtókilincset nem szerelünk fel!

Sajnos a magyar piac lehetőséget biztosít különböző opciókra a HiSec ajtókilincsek forgalmazásával kapcsolatban. Mégpedig úgy, hogy boldog-boldogtalan forgalmaz, árul kínai ajtókilincset, nagyon nyomott áron, élén a webáruházakkal. Ezek az értékesítő-kereskedők csak az eladási százalékokat nézik, viszont a kilincs minősége még talán rosszabb, mint ami most fel van szerelve. Hirdetik már 4000 forinttól ezeket a kínai kilincseket, de ezek meg sem közelítik azt a minőséget, amit mi szerelünk fel 32.000 forintos áron, helyszíni munkavégzéssel, egy év garanciával.

Ha valaki mégis sokallja és nem hiszi el az általunk leírt információkat, akkor tegyen egy próbát, és vásárolja meg az olcsóbb verziót, majd meglátjuk mennyire időtálló és problémamentes a kínai ajtó kilincse.

A kéken világító LED, ami segít a kulcsforgatásban

A HiSec kínai ajtóra felszerelt kilincs legjobb része, a külső kilincs mögött található kis gomb, melynek megnyomásával egy kéken világító kis LED lámpa lefelé megvilágítja a kulcsnyílást. Ez egy nagyon praktikus dolog, hiszen a sötét lépcsőházakban megvilágítja a már említett kulcsnyílást, így könnyebb beletalálni a HiSec ajtó kínai zárbetétjébe.

Ezek azért jó pár évig tartósan bírják a használatot. Az elemcseréhez le kell venni a kilincset és a kilincs hátsó részén lévő csavar kitekerésével hozzáférhetünk az elemekhez. Az elemcserét óvatosan kell végrehajtani, hiszen vékony drótok kötik össze, amelyek könnyen elszakadhatnak!

Kínai ajtó, HiSec ajtó kilincs-cserével kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon!

06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest