Secdoors ajtó zárcsere, zárbetét csere

Mivel hazánkban rengeteg kínai bejárati ajtó van beszerezve, ezért gyakran az ügyfelek számára megtévesztő lehet sok fajta fantázianév. A barkácsáruházakban kapható, megvásárolható kínai ajtókat egyszerűen csak kínai ajtóknak nevezzük, ezek semmilyen néven nincsenek ellátva. Léteznek azonban az interneten jó áron hirdetett, az ajtót már beszereléssel együtt kínáló forgalmazók is. Ilyenek pl. a Secdoors, HiSec, stb. fantázianevekkel ellátott kínai biztonsági bejárati ajtók.

A neten forgalmazott ajtók már általában magasabb biztonsági fokozatot képviselnek, mert egyrészt maga az ajtó is vastagabb, másrészt pedig két zárral vannak ellátva, egy felső- és egy kilincs alatti zárszerkezettel. Ezen zárszerkezeteknek köszönhető a háromirányú záródás.

A Secdoors ajtóban szintén két különálló zár biztosítja a záródási pontokat. Ezeket a zárakat zárbetétek működtetik. Amikor zárcseréről beszélünk a Secdoors ajtóban, általában a legtöbb esetben zárbetét cserét értünk ezalatt. Ez előfordulhat például új lakásba költözés esetén, vagy kulcselhagyás miatt. Ilyenkor nem kell az egész zárszerkezetet kicserélni, hanem elég csak a zárbetétet cserélni. Zárbetét cserekor minden esetben új kulcsokat kapnak az ügyfelek, így a régi kulcsok nem fogják működtetni az ajtót.

Budapest területén vállalunk Secdoors ajtóban fel ajtóban alsó- és felső zárbetétcserét, rövid határidővel, megbízható, jó minőségű zárbetétekkel. Cégünk nem alkalmaz kínai zárbetéteket biztonság és minőségi okok miatt. Minden elvégzett munkára garanciát vállalunk, amelyet csakis jó minőségű termékekre lehet vállalni. Zárbetétjeink Izraelben készülnek, interaktív csappal ellátottak, melyek megakadályozzák a finomítási eljárást, törésvédelemmel rendelkeznek, fúrásvédelemmel rendelkeznek, illetve a prémium kategóriás LOCXIS zárbetét másolásvédelemmel is el van látva. A zárbetétekhez gyárilag három darab kulcs tartozik. Az extra kulcsok másolásáról az ügyfelek mindig magának kell gondoskodnia.

Secdoors zárszerkezet csere kiszállással

Zárbetét csere esetén ritkán, de elő szokott fordulni, hogy a zárszerkezetet is cserélni kell. Természetesen ebben is tudunk mindenkinek segíteni. Legyen szó akár alsó-, akár felső kínai zárszerkezetről, a zárak nálunk raktárkészleten vannak, így a cseréjük abszolút nem okoz problémát semmikor.

Fontos megjegyeznünk azt, hogy zárbetét csere esetén a garancia természetesen csak az újonnan beszerelt zárbetétre vonatkozik, hiszen a szerkezethez nem nyúltunk. Amennyiben ezzel van valami a probléma a későbbiek folyamán, garanciát vállalni nem tudunk csak abban az esetben, ha azt is kicseréltük a zárbetéttel együtt.

Secdoors vagy HiSec kínai ajtóban vállalunk zárcserét Budapesten, akár zármeghibásodás, akár kizáródás miatt! Az elvégzett munkára garanciát vállalunk, minden esetben számlát adunk, és garantáljuk a minőségi termékek beszerelését! Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk hívását hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között!

06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest