HiSec kilincs átvétel Dunakeszin

A kínai HiSec bejárati ajtót az ország szinte bármelyik pontján meg lehet találni, Budapesten, vidéken, és Pest megyében Dunakeszin is. Több mint valószínű, hogy az ár a jelszó ilyenkor, és a mellé társuló jó marketing, hogy vegyünk HiSec ajtót világító kilinccsel, 12 pontos záródással és a többi.

Igen ám, de amikor az ajtót eladják és beszerelik, azt nem mondják el, hogy egy éven belül a ledes kilincsgarnitúra kívülről vagy belülről letörik majd, kézben marad, így használhatatlanná válik az ajtó. A letört csonk sérülést okozhat, és nem lehet a kilincset normálisan lenyomni, így a rendeltetésszerű használat azonnal megszűnik.

Mivel a kilincsek külső/belső egységet képeznek, így azokat csak párban lehet megvásárolni. Itt meg is jegyeznénk, hogy mi csak az erősített kilincs-szettet árusítjuk, így sem rugót, sem más egyéb alkatrészt nem tudunk biztosítani az ügyfeleink számára.

Nálunk Dunakeszin személyesen is átvehető a kilincsgarnitúra, ha valaki nem szeretne szerelési szolgáltatást is rendelni mellé. Hétköznapokon lehet minket felkeresni, előzetes időpont egyeztetéssel. Hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között állunk minden HiSec ajtókilincset vásárolni kívánó ügyfelünk rendelkezésére.

A HiSec kilincs-garnitúra egy fehér papírdobozban található, becsomagolva zsugorfóliába, együtt a kilincstengellyel, a csúszásgátló műanyag alátéttel, a törésvédő rozettával és a rögzítő csavarokkal együtt. Mivel létezik külön jobbos- és balos kivitel, így tudnunk kell a nyitási irányt, mert az ügyfél számára mindig olyan kilincsgarnitúrát adunk át személyesen az átvételkor, ami passzol a meglévő ajtóhoz.

HiSec kilincs otthoni felszerelése

A HiSec kilincs könnyen felszerelhető a régi helyére. Ehhez csupán egy csillagcsavarhúzó szükséges. Egy az egyben passzolnak a furatok helyei az eltört, régi kilincs furataival.

A régi HiSec ajtó kilincse azért törik le, mert elfáradt az anyag, illetve az ajtó záráskor és nyitáskor már nehezebben járt a kelleténél, így a kilincs, mint erőkar, az erő hatására nem bírta a feszültséget és egyszer csak letört.

Nagyon sok cég forgalmaz 5-8 ezer forintos kínai kilincsgarnitúrát, de ezeket nem szabad megvenni, mert még silányabb minőség, mint ami éppen eltört. Ez a kínai termékek hamisítása, ami rosszabb, mint maga a kínai. Csak épp a webáruházak ezt nem mondják el a magyar vásárlóknak, akik csak azt látják, hogy olcsóbb 6000 Ft-tal, mint a miénk. Amit nem tudnak, hogy egy hónap múlva ugyanúgy el fog törni a kilincs és kezdődhet elölről az egész vásárlási procedúra.

Több mint 5 éve forgalmazunk HiSec ajtókilincseket és meg egyet sem hoztak vissza, hogy eltört volna vagy kilincs, vagy a rugó benne. Mindig az ügyfélé a döntés joga, ha kétszer-háromszor akar valamit megvásárolni, ám legyen.

A világító kilincs jó dolog, de nem ezért kell megvenni az ajtót, hanem a biztonságért. Bár sajnos ez az ajtó a biztonságtól elég messze áll. Mégis ebből adnak el a legtöbbet, a magyarok ezt veszik a leggyakrabban, nemhiába az ár az első, még mindig.

Hívjon bátran minket letört, eltört HiSec kilinccsel kapcsolatban! Mi személyes átvételt biztosítunk, elvégre a kilincsek nekünk raktárkészleten vannak.

Az átvétel pontos helyéről és időpontjáról előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.