Kínai ajtó kilincskirály

A kínai lemezajtó kilincsekben jók vagyunk, mind szerviz, javítás, csere formájában, mind vásárlás, értékesítés, forgalmazás tekintetében.

A HiSec ajtó lemezkilincs problémája és cseréje egy örök körforgás az életben, hiszen milliós darabszámú kínai ajtó lett telepítve főként Budapest kerületiben, amelyekkel folyamatosan foglalkozni szükséges. A legtöbb esetben kilincstörés vagy rugótörés következik be, ezért szorul a kilincs cserére.

HiSec kilincs szerviz

Erre a szolgáltatásra abban az esetben van szükség, amikor a többpontos biztonsági kínai „acélajtó” kilincsének valamelyik része, akár a külső, akár a belső egyszerűen eltörik, letörik, ráadásul olyan helyen, ahol meg kéne fogni a kilincsmarkolatot, mellyel nyitnánk az ajtózárat. Ezeket a kilincseket cégünk kompletten cseréli, azaz párban, nem külön és nem az olcsó vackot szereli fel, mely újból le fog törni, hanem az erősített változatot. Nem cserélünk a kilincsben rugót és nem forgalmazunk olcsó kilincset, ezt hangsúlyozzuk! Aki olcsó kilincset akar vásárolni, az ne telefonáljon nekünk, mert feltartja a szervizvonalat és neki úgysem tudunk segíteni!

A kilincs törése általában anyagfáradás, ajtószorulás következtében lép fel. Mi ezt orvosoljuk a helyszínen bruttó 28.000 Ft-ért, akár aznapi, akár másnapi helyszíni kiszállással és szereléssel, garanciális munkavégzéssel. Ha valaki esetleg már megvette a kínai kilincsgarnitúrát valahol máshol, mi azt is felszereljük, egy egyszeri 16.000 forintos munkadíj ellenében. Erre azonban semmilyen garanciát nem vállalunk, mert a legtöbbször a gyenge, rossz változatú, webáruházakban forgalmazott kilincsgarnitúrát rendelik meg az emberek. Ez ugyan 5000 forinttal olcsóbb, de azzal már nem számolnak, hogy milyen rossz a minősége és kb. 4 hét múlva újra letörik majd.

Munkarendünk hétköznapokon 8 és 20 óra között érhető el. Mi hétvégén és ünnepnapokon nem dolgozunk. Megpróbálunk mindenkinek a lehető legrövidebb időn belül, akár aznapi vagy másnapi munkavégzést biztosítani szakszerűen, garanciával!

HiSec kilincs értékesítés

Vannak lelkes szerelő, barkácsoló emberek, akik úgy érzik, hogy egy kínai világító kilincs-cserével simán megbirkóznak, legyen szó HiSec kilincsről, Secdoors ajtócímerről, vagy egyéb más kínai barkácsáruházas kilincsről. Mi nem állunk ennek útjába, sőt segítünk! Hívjanak fel, mondják el a nyitási irányt (balos vagy jobbos) és mi olyan kilincset adunk át Önnek, amit majd az ajtóra felszerelhet.

A kilincspár ára külső-belső egységgel együtt 14.700 Ft. A doboz tartalma a komplett kilincsgarnitúra, a rögzítő csavarok, a csúszásgátló alátét lemez és a törésvédő rozetta. A személyes átvétel hétköznapokon történhet meg a megadott címen, előre egyeztetett időpontban. Vidéki megrendelőinknek is tudunk segíteni, másnapi gyors kiszállítással, utánvétes fizetéssel, +2.500 Ft költségért.

Ezekből a HiSec ajtó kilincsekből Magyarországon mi adunk el a legtöbbet, ez többek között a jó hirdetésnek és a hírnevünknek köszönhető. Éppen azért nem értékesítünk olcsó, kínai hulladék, pár ezer forintos kilincseket, mint a webáruházak. Igaz, nem tartozunk a legolcsóbbak közé, de nem is akarunk. Olcsó húsnak híg a leve, elég baj, hogy ilyen vacak ez a kínai ajtó, nem szabad még fokozni a problémát a silány minőségű kilinccsel, amivel a jövőben hamar és még több baj lesz. Mi azoknak dolgozunk, akik megértik, miért kerül ez ennyibe, és nem az olcsóság az elsődleges szempont.

A kilincsek nálunk állandóan raktárkészleten vannak, nem magyarázkodunk, miért nem tudunk menni szerelni, nincs várakozás, nálunk azonnal meg lehet ezeket vásárolni.

Hívjanak minket, válasszák a minőséget, amivel nincs probléma a jövőben sem!

06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.