Kínai Secdoors ajtó kilincs csere

A Kínában gyártott Secdoors ajtók egy laikus, hétköznapi ember számára ugyanolyanok, mint a HiSec ajtók, vagy akár a barkácsáruházban kapható, olcsó bejárati ajtók. Ami esetleg más lehet és kiszúrható, az az ajtóvastagság és a zárszerkezet kinézete az ajtó élében. Az, hogy a zárbetét benne ugyanolyan silány és megbízhatatlan, hogy más a mérete, a profilja, az az emberek számára nem észrevehető.

Ez a típusú, biztonságinak meghirdetett bejárati ajtó is többfajta színben választható, ám a fehér és még gyakrabban a barna és annak különféle változatai vannak nyerésben. Ezeken a Secdoors ajtókon üvegezés nem található. Miért nem? Mert egyrészt növelné az árat, de ami ennél is meghatározóbb, az az, hogy az ajtószerkezet gyenge mivolta nem bírná megtartani az üveg súlyát. Ebből aztán következtetni is lehet az ajtó minőségére, valamint arra, hogy a hirdetések és a jó marketing ellenére, messze nem biztonsági acélajtóról van szó!

A Secdoors ajtók nagyzöme egy gyenge, erősítés nélküli ún. lemezkilinccsel van felszerelve. Általában a régebbi Secdoors ajtók nagytöbbsége kilincsemelős változatú, melyet a kilincs megemelésével kell zárni és a kulcs ráfordításával lehet reteszelni ezt a záródást. Mivel az ajtó kétzáras, az alsó zárást kívül és belül is kulccsal lehet elvégezni, a felső zár esetében pedig belülről egy tekerőgombbal, kívülről sima kulccsal lehet nyitni-zárni.

A kínai Secdoors ajtókban a zárbetét minősége és biztonsági fokozata iszonyatosan silány. Mindenkinek minél előbb ajánljuk a zárbetéteket lecseréltetni, mert a betörők nagyon sokszor nyitogatják ezeket az ajtókat, méghozzá hangtalanul és pár másodperc alatt! Ha nem akarnak hívatlan látogatót, vagy a minőség miatt egy napon nem bejutni a lakásba, akkor mielőbb elvégeztetik a zárbetét cserét!

Sajnos a magyar emberek azonban csak saját kárból tanulnak, így csak azután fordulnak hozzánk, ha már megtörtént a baj. Mi csakis jó minőségű és biztonságos zárbetéteket szerelünk be az ajtóba, amely mind a minőség, mind a biztonság terén megállja a helyét. Mi nem gyűjtjük a garanciális munkát, melyre kötelezve vagyunk. A mi zárbetétjeinkkel nem fog mellé, biztos lehet abban, hogy inkább a szomszédhoz törnek majd be! Az izraeli zárbetétek törésvédelemmel, fúrásvédelemmel, zárpikkelés- és másolásvédelemmel rendelkeznek, az eredeti kínai vackokkal ellentétben, melyekbe a felsoroltakból egyik sincs beépítve.

Törött, lógó Secdoors kilincs helyszíni cseréje

A Secdoors ajtó további gyenge pontja az egyszer már említett, gyenge anyagból készült lemezkilincs. Ebben két kilincstengely és két rugó van, ami egy rossz találmány. A kilincs csere során cégünk már egy erősített változatú kilincspárt telepít, melyben egy tengely van. A kilincs-csere után az ajtó kulccsal fog működni, nem kell majd a kilincset emelgetni, ami szintén egy extra hibaforrás. A csere után a zárszerkezet is kímélve lesz, ezáltal az élettartama hosszabbodik.

Aki normálisan működő, biztonságos és hosszú időre üzemképes Secdoors ajtót szeretne, annak bizony erre áldozni kell. Ne várja meg, míg elromlik, vagy betörnek Önhöz, előzze meg a problémát, ne a saját kárán tanuljon! Higgye el, több értéket visznek el a lakásból a betörés során, mint amennyibe a zárcsere kerül!

Cégünk hosszú ideje biztosítja a zárszerviz ellátást az összes kínai ajtó esetében Budapesten és Pest megyében! Vállalunk teljes körű zárcserét, zárbetét- és zárszerkezet cserét, kilincs-cserét, illetve a befeszítéses betörési módszer ellen hevederzár szerelést vagy olasz biztosági másodzár szerelést!

Budapesti áraink fixek, nem függnek napszaktól vagy kerülettől. Ár-érték arányban, így a minőség/biztonság tekintetében, verhetetlen árakon dolgozunk, hiszen más zárszerviz cégek majdnem ugyanezért az összegért ugyanolyan vacak kínai betétet tesznek bele az ajtóba, mint amilyen gyárilag benne volt! Ha Önnek már cseréltek zárat és Sib, Anbo, GMB betét van az ajtóban, akkor bizony nem járt jól, mert ugyanazt kapta, mint ami gyakorlatilag eddig is volt az ajtóban: kínai szemetet!

Válassza a minőséget és az izraeli biztonságot!

06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.