HiSec kínai biztonsági ajtó zárcseréje

A kínai HiSec biztonsági ajtóval kapcsolatban néha erősen kérdéses a biztonság szó használata, hiszen egy olyan ajtóról beszélük, melynek a gyári zárbetétjei hamar kinyithatók. Mondjuk maga az ajtó a két, különálló zártestjével, a háromirányú záródásával, a vastagságával, a világító kilincsével, a dekoratív külsejével mindenképpen megéri az árát. Ám, ami az ajtó szívét és lelkét adja az a szerkezeteket működtető zárbetétet, ez pedig minden esetben mielőbbi cserére szorul.

Budapest kerületeiben hihetetlen mértékben megnőtt az olyan lakásbetörések száma, amelyek a zárbetét manipulációján keresztül mennek végbe. A HiSec ajtó kínai zárbetétjei könnyen kinyithatók úgynevezett zárfésüléssel, azaz finomnyitásos módszerrel, illetve gyakoriak a beütőkulcs általi 10 mp alatt nyíló zárbetétek is. Érdemes hangsúlyt fektetni a zárbetét törés elleni védelmére is, hiszen a régebbi típusú HiSec ajtókon a vékony lemezpajzs található, amely elég könnyen felfeszíthető, visszahajtható, megrongálható, így a zárbetét könnyen hozzáférhető válik és egy egyszerű, gyors mozdulattal eltörhető. Ezáltal az ajtó már nyitva is van.

Hogyan lehet ez ellen védekezni? A legegyszerűbb, ha ebben a HiSec biztonsági ajtóban mind a két zárbetét egy magas minőségű zárbetétre cseréltetik, így az ajtó védetté válik az ilyen típusú betörés ellen és inkább a szomszédhoz mennek be. Az általunk szerelt és forgalmazott izraeli zárbetétek interaktív csaposak, azaz csap a csapban rendszerrel működnek, így az esetleges finomnyitási eljárás során nem egy csapot kell lenyomni, hanem két csap van egymásban, amely kiszűri ennek a nyitási módnak az alkalmazását. Minden zárbetét törésvédelemmel is el van látva, így a zárbetét első 1cm-e ki van könnyítve, mely az esetleges törés esetén letörik, de a saját kulcsával még nyitható a zár. Ezután egy egyszerű zárcserével helyrehozható helyzet, nem kell külön a nyitási költséget kifizetni a helyszíni zárszerviz cégeknek.

Alkalmazzon profi izraeli zárbetétet a HiSec bejárati ajtóba! Cégünk hétfőtől péntekig áll az ügyfelek rendelkezésére, reggel 8 és este 20 óra között.

Minden típusú és kivitelű HiSec ajtó biztonsági zárcseréjére fel vagyunk készülve, a kiváló zárbetétek különféle méretekben és típusokban megtalálhatók a szervizautóban! Ne habozzon, rendelje meg még ma a biztonsági zárcserét és innentől kezdve nyugodt éjszakái lehetnek!

06-70-770-2942

Kategória: Blog.