Hogyan előzhető meg a betörés?

Napjainkban, amikor a bejárati ajtós piac már nagyon sokfajta lehetőséget és árat kínál a magyar lakosságnak, fokozottan érdemes ügyelni a betörés elkerülésére. Az olcsó fajta bejárati ajtókban, amelyeket vagy barkácsáruházban vagy az interneten 80.000 -120.000 Ft alatti árban lehet kapni, nagyon alapszintű, védelem nélküli zárbetéttel vannak ellátva.

Annak ellenére, hogy az ajtó tizenX ponton záródik, mely záródási pontok miatt az emberek többsége megnyugszik, a záródási pontok száma mondhatni lényegtelen. Ami fontos, az a zárbetét minőségi és biztonsági, miáltal az ajtó nyitható vagy nem nyitható a betörők által. Ha érdekli önt, hogyan előzhető meg a betörés, olvasson tovább!

Védekezés az ajtózárbetét lecserélésével

Tehát a kínai ajtóknál, műanyag ajtóknál, barkácsáruházban kapható bejárati ajtóknál a beépítést követően a zárbetét cserét azonnal el kell végezni! Amennyiben ez nem történik meg, nagy a kockázata a betörésnek!

A régi típusú bejárati ajtóknál is érdemes ezt elvégeztetni, hiszen a bennük lévő régi zárbetét biztonsági fokozata nem biztos, hogy a mai kornak megfelelő védelmet nyújt. A kétzáras kínai bejárati ajtók esetében, mint amilyen a HiSec és Secdoors ajtók, érdemes mind a két zárbetétet lecseréltetni és ezzel egyidejűleg a szerelő kolléga átnézni az ajtó működését is, így elkerülhető a zárszerkezet, illetve a kilincs idő előtti tönkremenetele. Amennyiben mindkét betét azonnali cseréjére nincs lehetőség, akkor az alsó, háromirányú záródást végző betétet kell lecserélni egy olyanra, ami a leggyakoribb nyitási módszereknek ellenáll. Ezek pedig a zártörés és a manipulációs zárnyitás, valamint a beütőkulcsos nyitások. Az általunk forgalmazott izraeli zárbetétek ezekkel szemben nagyfokú védelemmel rendelkeznek.

Cégünk csakis izraeli zárbetéteket ajánl, melyek törés-, fúrás-, finomnyitás- és zárpikkelés elleni védelemmel ellátottak és a kulcsait és csak kódkártyával lehet másoltatni. Ezek a zárcilinderek magasfokú Mabisz tanúsítvánnyal rendelkeznek, így a biztosítótársaságok a védelmi rendszer részeként elfogadják őket.

Védekezzen biztonsági másodzár szereltetésével

Mivel a hagyományos hevederzárak ideje már lejárt -szinte elavultnak tűnnek-, így az ajtó befeszítés elleni védelmét egy olasz biztonsági másodzárral tudjuk a legnagyobb mértékben biztosítani. Ez a másodzár könnyű, kicsi, egyszerű a szerelése, karbantartást nem igényel, tovább semmiféle manipulációs módszerrel nem nyitható!

Bár kulcsai szabadon másolhatók, de mégse tudják ezt sok helyen tudják elvégezni, a szegényes nyerskulcs-készlet miatt. Amennyiben ilyen másodzárat szereltet velünk, úgy biztos lehet abban, hogy a bejárati ajtó mögött biztonságban van, nem kell félni attól, hogy betörők fognak bejutni az ön lakásába!

A felszerelés időpontja, ideje és ára

Az olasz Potent biztonsági másodzár felszerelése kb. egy-másfél órát vesz igénybe. Különböző méretekben tudjuk szerelni ezt a zárat, így többfajta vastagságú bejárati ajtókra felszerelhető.

Ennek az olasz másodzárnak a szerelését erősen javasoljuk a kínai bejárati ajtókra, valamint a műanyag ajtókra, mert ezeknél maga az ajtószerkezet gyenge, így nagyobb veszélynek vannak kitéve a befeszítés szempontjából.

Mindenféleképpen érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál és küldjön nekünk egy teljes alakos fotót a bejárati ajtóról belülről, hogy meg tudjuk nézni miképpen lehet ezt a másodzárat felszerelni! Ez a fotós megoldás könnyen kivitelezhető a mai világban és nem kell kimennünk helyszíni felmérésre sem, hiszen az pénzbe kerülne az ügyfélnek és időt is megtakarítunk vele. E-mail címünket ezen a linken megtalálja.

A megrendelést leadhatja telefonon vagy e-mailben is. Általában egy munkanapon belül tudjuk ezeknek a záraknak a helyszíni szerelését biztosítani Budapesten és Pest megyében.

A Potent zár felszerelése kompletten, helyszíni szereléssel, számlával, garanciával együtt 54.000 Ft-ba kerül.

06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.