HiSec ajtó zárbetét cseréje Dunakeszin

Dunakeszi lakosok figyelem! Ha HiSec ajtója van, hívjon minket és azonnal cseréljük a zárbetétet jobbra, biztonságosabbra, profibbra! Ha kicsit utánaolvas fórumokon az ember, hogy hogyan vélekednek azok a honfitársak, akiknél már járt a betörő ezen az ajtón keresztül, akkor érdemes ezt megelőzni, tanulni más kárából és mielőbb kicseréltetni a gyári kínai, védelem nélküli ajtózárbetéteket! Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a betörőknek ezeket a zárakat percek kérdése kinyitni és már bent is vannak a lakásban, otthonunkban, ott garázdálkodnak, kirabolnak minket!

A két zárbetét cseréje, helyszíni szereléssel már 46.000 Ft-tól elérhető. A zárakat az ügyfél előtt bontjuk ki. A zárbetéthez 5 kulcs tartozik és egy kódkártya, mely az ügyfelet védi az illetéktelen kulcsmásolással szemben. Az időpont egyeztetés miatt hívjon minket telefonon, Dunakeszin sem számolunk fel kiszállási díjat a munka megrendelése esetén!

HiSec ajtó kilincs cseréje Dunakeszin

Dunakeszi területén rengeteg HiSec ajtót szereltek be. De ezzel már a szerelők már el is tűntek vagy megszűnt a vállalkozás, így bottal üthetik a nyomukat. Itt jövünk mi a képbe, mint külső zárszerviz cég.

Vállaljuk a letört, eltört kilincs kicserélést, masszívabb változatra. Szervizautónk jól felszerelt, nem megyünk kétszer a helyszínre, mind jobbos-, mind balos kivitelű kilincsek készleten vannak nálunk. A letört kilincs cseréje már 28.000 Ft-tól elérhető a dunakeszi lakosoknak, helyszíni szereléssel, számlával együtt.

Ha Ön Dunakeszin lakik és HiSec ajtaja van, előbb-utóbb találkozni fogunk, mert minden második HiSec ajtó kilincs eltörik, mégpedig rövid időn belül. Erre tudunk megoldást biztosítani, jó áron, garanciával! Hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat, mely ezen a linken elérhető.

Ha nem akar kívül belül kilincses verziót, akkor fel tudunk szerelni kívülről fix gombos kivitelt is. Ez soha nem fog letörni, hiszen semmilyen igénybevételnek nincs kitéve a mindennapi használat során.

HiSec ajtó zárcseréje betörés megelőzése céljából

Ha azt akarják, hogy valójában biztonságos legyen a HiSec ajtó, akkor mind az alsó- és felső, fekete és pirosfejű kulcsokat el kell felejteni és a helyükre jó minőségű, Izraelben készült, minden zárnyitási módszernek ellenálló Keylocx vagy LOCXIS zárbetétet kell beszereltetni. Mi ezt vállaljuk rövid határidővel, raktárkészletről, jó áron, garanciával, kiszállási díj nélkül a munka megrendelése esetén.

Hogyan törik fel a HiSec ajtókat?

A HiSec ajtó népszerűsége Magyarországon továbbra is töretlen, hiába a rengeteg feltört, betört ajtó, a kirabolt lakás. Mindig a leggyorsabb és leghatékonyabb bejutási módszert választják a betörők, mégpedig kihasználják a silány gyári zárbetétek tulajdonságait, a pontatlan illeszkedést a csapok és a henger között. Így egy zárfésűvel az alsó- és a felső zárbetétet rongálás és hang nélkül, nyomtalanul kifésülik, azaz manipulálják a zárbetétet. E módszer után a másik legelterjedtebb rongálásmentes bejutási módszer a beütőkulcs alkalmazása, mely a védelem nélküli zárbetétek esetén könnyen kivitelezhető!

Mitől törik le a HiSec ajtón a világító kilincs?

A világító kilincs letörése elég hosszú problémasorra vezethető vissza, ami lehet a gyenge anyagminőség, a ferde ajtóbeépítés, vagy csak egyszerűen a nem normális, nem rendeltetésszerű használat, pl. a szigetelés odagyűrése, ami erősebb zárást/nyitást von maga után, mely következtében simán letörik a kilincs a külső vagy belső oldalon. A megoldás: szakemberrel megnézetni és kicseréltetni egy megbízhatóbb, erősebb, minőségibb változatra!

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.