Kínai ajtó zárcsere, zárszerviz szolgáltatás

Kínai ajtókkal foglalkozó, Budapesten és Pest megyében működő zárszerviz szolgáltatásunk igénybe vehető hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra közötti időszakban. Sokan úgy hirdetik magukat, hogy nincs kiszállási díj, ám ez nem életszerű, mert senki nem fog Óbudáról kiautózni a XX. kerületbe, hogy csupán megnézzen valamit. Zárszerviz cégünk fix árakon dolgozik. Tapasztalt, profi diszpécser kollégáink naprakész szaktudással segítik a megrendelők igényeit, végzik a tájékoztatásukat. Mi már az első telefonos beszélgetés során pontos árat mondunk az elvégzendő munkára, így mindenki tudja, hogy mire számíthat.

Többfajta zárszerelési, zárcsere folyamat létezik a kínai ajtókkal kapcsolatban. Sokszor az ügyfél nincs tisztában az ajtó működésével, így azt sem tudja pontosan elmondani, mire van szüksége.

Kínai ajtók működésével kapcsolatos tudnivalók

Gyakorlatilag elmondható, hogy a kínai (köztük a HiSec, TerraSec és Secdoors) ajtók záródási mechanikája három részből tevődik össze.

Az egyik maga, a háromirányba működő zárszerkezet. Ez tolja ki előre-, felfele és lefele az ajtó záródási pontjait. Ezt a zárszerkezetet a zárbetét működteti. Továbbá meg kell említeni a világítós kilincset, amellyel a zárnyelv ki- és behúzható, illetve az ajtó működtethető.

Ajtózár probléma esetén tudni kell pontosan, hogy melyik résszel történt a baj, mert ez alapján tudunk pontos árat mondani. Probléma akadhat a zárszerkezettel, amikor például a csapdanyelvet nem húzza vissza, vagy a zárbetéttel, amikor nem működteti a szerkezetet, vagy csak forog körbe a kulcs, stb. Ha letörik a kilincs, akkor a kilincsgarnitúrát kell cserélni, nem pedig a zárakat.

Amennyiben az ügyfél elmondása alapján nem tudják a kollégák beazonosítani a szóban forgó, szerelendő, cserélendő ajtózárat, vagy az ajtót, akkor az ügyféltől e-mailben egy fotót szoktunk kérni. Sajnos az emberek nem igazán vannak tisztában a zárszerviz, zárcsere szolgáltatások áraival, cégünknek meg nincs ideje, hogy minden címre kimenjen ingyenes felmérésekre, aztán vagy megrendelik a munkát, vagy sem. Ezért kérünk mi fotót, mellyel mind az ügyfélnek, mind saját magunknak költséget spórolunk meg!

Az sem mindegy, hogy milyen céget hív zárcserével, zárszervizzel kapcsolatban, mert nagyon fontos dolog, hogy az ügyfél jó minőségű terméket kapjon! Fokozottan áll ez a kínai ajtókra, melyben egy silány zárbetét van benne gyárilag. Ugyanilyet belerakni nem szabad, hiszen annak meg mi értelme van? Kerüljék az Anbo, GMB, Sib, Dog és egyéb noname zárbetéteket!

Sajnos sok esetben a szerviz cégek becsapják a tudatlan megrendelőt és mindenfajta kínai termékeket szerelnek be horribilis áron! Egy rosszul védett zárbetét, pajzs hiányában, egy gyenge minőségű kínai zár igen nagy kárt tud okozni és a betörők hamar és könnyen bejutnak a lakásba!

Zárszerviz áraink szereléssel együtt

A Zár Zorro Kft. nemcsak zárak értékesítésével foglalkozik, hanem családi vállalkozásként üzemeltetünk hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között működő budapesti zárszerviz céget. Kedvező díjszabással dolgozunk, külön kiszállási díj nélkül a főváros minden kerületében, előre egyeztetett időpontban és megbeszélt árakkal. Általában 16 - 20.000 Ft-os munkadíjjal dolgozunk, erre az összegre tevődik rá a kiválasztott zárbetét ára, melyet mi viszünk a helyszínre a raktárunkból. Minden telefonos megkeresésre komplett, már munkadíjjal ellátott árat mondunk. A leggyakrabban alkalmazott zárcsere áraink (munkadíjjal, zárbetétekkel, számlával együtt!):

Műanyag vagy kínai ajtóban Keylocx zárbetét csere: 32.000 Ft

HiSec kínai ajtóban 2 db Keylocx másolásvédett biztonsági zárbetét csere: 46.000 Ft

Secdoors kétzáras ajtóban egy prémium LOCXIS és egy Keylocx zárbetét csere 64.000 Ft

Egy darab SKG zárbetét csere TerraSec ajtónál 56.000 Ft.

Biztibuk fogaskerekes zárbetét csere Keylocx zárbetéttel 34.000 Ft.

Részletesebb árakért tekintse meg árlistánkat!

Kínai ajtó zárcsere, zárszerviz szolgáltatás
Kínai ajtó zárcsere, zárszerviz szolgáltatás
Kategória: Blog.