Kínai ajtóhoz zár, kulcs, kilincs

A fent említettek nemcsak szerviz formájában érhetők el nálunk, hanem webáruházas megrendeléssel vagy személyes átvétellel egyaránt. Nem mindenki akar kifizetni 20.000 Ft munkadíjat, illetve érez magában annyi szakmai tudást, hogy egy törött kilincsgarnitúrát fel tud szerelni a régi helyére.

Üzletpolitikánk: minden ügyfél fontos, mindenkinek segítünk! A kínai ajtóknál széles a repertoár, így van feladata a megrendelőnek, ha bármit is vásárolni szeretne. Nemcsak a kilinccsel adódhat probléma, hanem tönkremehet akár az alsó-, akár a felső bevésőzár is. Mivel szinte mindenünk van a kínai ajtókhoz, ezért bátran fordulhat hozzánk, ha meg szeretné vásárolni az adott alkatrészt vagy zárbetétet.

Amit nem forgalmazunk a kínai ajtókhoz

Ezt csak azért írjuk le, mert elég sok megkeresésünk van olyan dolgokra, amivel nem foglalkozunk, ám valakinek mindig szüksége van rá. Ilyen pl. a kínai ajtóhoz szigetelés, tömítés, kitekintő, kukucska, beépített csengő, komplett ajtó, komplett tok, zsanér vagy zárfogadó ellenlemez. Ilyen ügyben hiába keresnek minket, nem tudunk segíteni!

Kínai ajtóhoz zárbetét

Álljunk meg egy pillanatra itt. Félreérthető a kínai ajtóhoz zárbetét, a kínai ajtóba zárbetét és a lakás védelmét biztosító zárbetét szó.

Az eredeti kínai zárbetétek, piros, fekete, sárga vagy fém színűek. Ilyet nem tartunk, mert nálunk a biztonság az első! Nem engedhetjük meg, hogy az ügyfél által tőlünk megvásárolt zárbetétet feltörjék, kárt okozva neki ezzel. Próbáltunk olyan zárbetétet raktáron tartani, ami megvéd és ellenáll a betörésnek, továbbá biztonságos, hosszantartó működést kínál a használónak. Izraeli zárbetétekben gondolkodunk, ezen belül is 5 kulcsos, másolásvédett, méltán népszerű Keylocx zárbetétet javasoljuk. Ezek részleteiről itt bővebben olvashat, ha megtetszett, a megfelelő méretre kattintva azonnal meg is rendelheti.

Világító kilincsgarnitúra

Magyarországon mindenki ismeri a kínai bejárati ajtót, igen nagy népszerűségnek örvend. Sok magyar családot ellát munkával, mert van velük bőven gond. Így van ez a világító kilinccsel is, elég gyakran kívül-belül letörik, vagy simán lefittyen a kilincs, mert a benne lévő rugó elreped, eltörik. Külön rugót nem árulunk, illetve kilincsdarabot sem, ezért komplett garnitúrát javaslunk ebben az esetben, amivel kiküszöbölhető ez a probléma.

Ha többet szeretne tudni, akkor a kereskedelmi oldalunkon ezen a linken mindent megtalál.

Alsó, felső zárszerkezet

Vannak egyzáras- és kétzáras kivitelű, Kínában készülő bejárati ajtók. Az egyzáras kivitelűek általában barkácsáruházból származnak, az akciós időszakban 40-50 ezer Ft-ért már lehet ilyet vásárolni. A kétzáras kivitelűek már jobb, minőségibb anyagból készülő bejárati ajtók. Ilyen a HiSec, a felhúzókilincses Secdoors és az új generációs, TerraSec ajtók. Ezekhez az ajtókhoz is tartunk alsó, háromirányú zárszerkezetet, illetve felső, kétfordulatos, egyirányú zártestet.

Elérhetőségünk, nyitvartásunk

A vásárlást tekintve, hétfőtől péntekig mindenkit szívesen kiszolgálunk, reggel 8 és este 20 óra között, akár személyesen zár és kilincsvásárlással kapcsolatban Dunakeszin. A címet a telefonban leegyeztetjük, mielőtt jönnek a termékért, mert nem üzlet vagyunk, hanem raktár.

Ha telefonálni szeretne a vásárlással kapcsolatban, hívja a 06-30-265-5531 telefonszámot, vagy írjon nekünk emailt, csatoljon be fényképeket, és rövid időn belül segítünk!

Kategória: Blog.