Kínai HiSec ajtó zárbetét csere LOCXIS zárbetétre

Soha nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a kínai HiSec ajtó esetében a zárbetét cserét azonnal el kell végeztetni, hiszen a biztonságot az ócska kínai zárbetétekre nem lehet rábízni! Az ajtóban lévő eredeti gyári betétek sajnos nem rendelkeznek a mai világban megkövetelt biztonsági fokozattal, így ezeken nagyon könnyű és gyors a bejutás a lakásba.

Nagyon rossz dolog arra hazaérkezni, hogy illetéktelen behatolok jártak a mi kis szentélyünkben, túrták fel otthonunkat és tulajdonítottak el értékes tárgyakat. Egy ilyen betörés esetében sajnos az anyagi kár nagyon jelentős, mindenesetre a veszteség mindig sokkal magasabb, mint az ajtózár biztonságos zárbetétre történő kicserélése. Sokszor megyünk betörés után zárcserére, ahol mindenki magát átkozza, hogy miért nem kötött időben a biztonságra. Ön ne járjon így!

A gyári kínai zárbetétek nagyon könnyen nyithatók zajtalanuk és gyorsan, úgy, hogy még a szomszéd sem veszi észre és a betörő már bent is van a lakásban. Ha ezt el szeretnék kerülni, akkor mi nagyon ajánljuk az izraeli RB vállalat LOCXIS nevezetű zárbetétjét, mely a fenti nyitásoknak 100 %-ban ellenáll! A LOCXIS-ra történő zárcserekor biztos lehet abban, hogy nem önnek lesz nem várt éjszakai vagy nappali látogatója, hanem a szomszédnak, illetve azoknak az embereknek, akik ragaszkodnak a kínai zárbetétekhez!

A betörésbiztos LOCXIS zár előnye

Miért is mondjuk, hogy a LOCXIS zárbetét betörésbiztos? Először is fontos tudni, hogy ez egy prémium kategóriás zárbetét, amely a legmagasabb Mabisz 6-os biztonsági besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a zárbetét el van látva fúrás- és törésvédelemmel, interaktív és úszócsapos alkatrészeinek köszönhetően, 100 %-ban véd a finomnyitás, zárpikkelés ellen.

Továbbá savazás és magkihúzás ellen is védett. Kulcsainak másolásvédelme 2030-ig él, ez azt jelenti, hogy kizárólag az általunk javasolt helyen a biztonsági kártya felmutatása ellenében lehet csak a kulcsokat lemásoltatni. Amennyiben esetleg elveszett ez a kódkártya, a kulcsmásolás nem lehetséges. Ilyenkor zárcserét kell végezni és az új kódkártyával lehet újabb kulcsokat másoltatni.

Mit jelentenek a fentiek? Annyit, hogy a betörő nem tud hangtalanul és gyorsan bejutni a lakásba, sőt egyáltalán nem tud bejutni! A betöréseknél az idő és a zaj a mérvadó, azaz hangtalanul és gyorsan kell tudni dolgozni. Ennél a betétnél sem hangtalanul, sem gyorsan dolgozni nem lehet, így a betörő inkább odébbáll.

A biztonságos LOCXIS zárbetét csere költsége

A LOCXIS zárbetét-csere ára Budapest területén cégünknél fix. Amennyiben a HiSec bejárati ajtóban csak az alsó zárbetétet cseréljük az izraeli LOCXIS zárbetétre, akkor munkadíjjal együtt ennek a komplett költsége 46 000 Ft.

Amennyiben a felső zárbetétet is cseréljük szintén erre a prémium kategóriás zárcilinderre, akkor a teljes költség szereléssel együtt 75 000 Ft. A zárcsere végösszegét mindig a munkát végző kollégának kell kifizetni készpénzben, számla ellenében. Az általunk beszerelt LOXCIS zárbetétekre egy év teljeskörű garanciát biztosítunk.

Az izraeli LOCXIS zárbetét kulcsairól

A LOCXIS zárbetét kulcsa nagyon kényelmes kialakítású, egy kis bemélyedés található a hüvelykujjnak, amely a hosszú körmű hölgyek számára is kényelmes fogást biztosít. A kulcs feje acélszürke színű, lekerekített formájú. A kulcsnak a szárába a 02 magyarországi profilszám van belegravírozva. Ezen kívül a kulcs szárának az alsó részén találhatók a mozgó alkatrészek, ezeknek köszönhető az, hogy a kulcs nagyon nehezen másolható, illetve beütőkulcs sem készíthető belőle.

A zárbetéthez tartozó kódkártya mire jó

Mint már említettük, a zárbetéthez tartozik egy kódkártya, mely kódkártyának a kulcsmásolásnál van szerepe. A kódkártyán találhatók betűk és számok, melyek kombinációja adja meg azt a kódot, amelyet a kulcsmásoló üzletben beütnek egy automata kulcsmásoló gépbe. A kódok alapján alakítják ki a kulcson a furatokat, azoknak megfelelő nagyságát és mélységét.

A LOCXIS zárbetét kulcsainak esetében a kulcsmásolás nem kulcsra kulccsal történik, hanem a gyári nyerskulcsból egy eredeti gyári felhasználói kulcs készül el. Ilyenkor nincs szükség magára kulcsra sem, csak a kártyára. Azonban, ha a kártya nincs meg, akkor nincs kulcsmásolás!

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
Kategória: Blog.