Kínai ajtózárcsere: HiSec és Secdoors ajtó zárszerviz szolgáltatás

Kínai ajtóval kapcsolatos teljes körű zárszerviz szolgáltatásunk hétfőtől péntekig, azaz munkanapokon reggel 8 és este 20 óra között érhető el, Budapest minden kerületében és Pest megyében. Amit nyújtunk, az összes HiSec, Secdoors és minden egyéb kínai ajtók esetében: gyors zárbetét csere a helyszínen, sürgősségi ajtónyitás sérülésmentesen, zárnyitás becsapódott ajtó esetén, kulcselvesztés vagy költözés miatti zárcsere, letörés/rugótörés miatti komplett kilincsgarnitúra csere, hevederzár vagy Potent másodzár szerelés a biztonság növelése érdekében.

HiSec ajtó zárszervizünk csakis magas MABISZ minősítésű, fúrás-, finomnyitás-, és törés ellen védett izraeli zárbetéteket szerel be az ajtókba! Más gyártó termékeivel nem foglalkozunk. Szervizautóink kizárólag ezekkel a jó minőségű zárbetétekkel vannak felszerelve, mert ezek mindenben megfelelnek a mai kor biztonsági követelményeinek és ezekre bátran tudunk garanciát is vállalni. A legjobb ár-érték arányban dolgozunk a fővárosban!

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest

HiSec és kínai ajtó zárbetét csere gyorsan

A kínai HiSec ajtók esetében az egyik leggyakoribb probléma a zárbetéthez kapcsolható. Egyrészt az eredeti kínai zárbetéteket muszáj (lenne) lecserélni egy jó minőségűre, amelyek már sem finomnyitással-, sem zárbetéttöréssel nem nyithatók. Ezek azok a nyitási módok, melyekkel ezeket a bejárati ajtókat a leggyakrabban, gyorsan és hangtalanul nyitogatják! Másrészt pedig, éppen a gyenge minőség miatt nagyon gyakori probléma, hogy a zárbetét megadja magát, tönkremegy, így mindenképpen cserére szorul.

Cseréltessen zárbetétet a kínai, HiSec, Secdoors ajtóban velünk! Amit ajánlunk: törésvédett, másolásvédett és finomnyitás ellen védett, profi zárbetétek! Minden MABISZ által bevizsgált, mégpedig magas fokozatú! Ne legyen áldozat, akihez külsérelmi nyomok nélkül betörnek! Ne bízza értékeit és szerettei védelmét egy 100 forintos zárbetétre! Cégünk még a mai napon lecseréli zárbetétjét egy profi betétre, amely valódi védelmet biztosít! Budapest minden kerületében vállalunk munkát akár aznapra is!

Itt hangsúlyoznánk azt is, hogy a kínai HiSec, Secdoors ajtóban lévő zárbetét azért nyitható ki könnyedén, mert a zárbetétben lévő egysoros csapok nem védekeznek az inaktív nyitással szemben. Ez azt jelenti, hogy az interneten olyan zárnyitó eszközök vásárolhatók meg, amelyek nemcsak a kínai ajtók zárbetétjeit, hanem az összes egyéb kínai vagy más, olcsó zárbetéteket már könnyedén és gyorsan nyitni tudnak. Nem akarjuk ezeket a zárbetéteket teljesen leírni, mert nagyon sok közülük már több mint 10 éve működik (a régi típusú HiSec ajtókban pl.), csak hangsúlyozzuk a betörők és eszközeik profizmusát, hogy milyen könnyen nyithatók az ilyen védelem nélküli zárbetétek.

HiSec, Secdoors ajtó zárszervizünk ügyeleti jelleggel, hétköznapokon, munkaidőben vállal alsó/felső zárbetét cserét, finomnyitás-, magkihúzás-, fúrás-, valamint törés- és másolásvédett kivitelű zárbetéttel. Mi a zárbetétcsere során kizárólag saját forgalmazású, izraeli RB LOCXIS és Keylocx zárbetétet szerelünk, amelyhez minden alkatrész, méret a rendelkezésünkre áll. További részletek: https://rbzarbetet.hu//

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest

A kínai ajtó megerősítése biztonsági másodzárral

Védekezzen a befeszítés ellen Potent biztonsági másodzárral, hevederzárral!

Sajnos a kínai ajtókon történő behatolás másik módja a befeszítéses módszer. A lemezszerkezet könnyen hajlik, enged, így a kínai ajtó nem tud ellenállni a befeszítéssel történő támadásnak.

Ha Potent hevederzár van az ajtaján, akkor nincs mitől tartania! A Potent hevederként szorítja bele az ajtót a tokjába, így az a befeszítésnek képes 100 százalékban ellenállni!

Ráadásul a Potent másodzárral két legyet üthet egy csapásra, mert nemcsak a befeszítés ellen véd, hanem homlokcsapos kivitele véd az egyéb zármanipulációs nyitások ellen is (zártörés, pikkelés)! Tehát profi másodzár, így a kilincs alatti zárbetétet már nem is kell mindenáron lecserélni, mert a Potent ellátja annak a feladatát is!

A kínai ajtókra a hevederzár/másodzár szerelés nem minden esetben egyszerű feladat. Problémát okozhat a falkialakítás, illetve az ajtó elhelyezkedése a keretben. Így mindig, mielőtt a zárat felszerelnénk, kérünk egy fényképet az ügyféltől emailben, hogy lássuk, hogyan készüljünk, illetve, hogy felszerelhető-e a biztonsági zár az ajtóra. A Potent másodzár több ajtóra szerelhető fel, mint a hagyományos hevederzár, egyben modernebb, utánaállítást és karbantartást nem igényel, ám ugyanazt a biztonságot tudja biztosítani!

Amikor a biztonsági másodzár vagy hevederzár az ajtó beépítése miatt nem telepíthető, akkor az alsó- és a felső zárbetétcserét szoktuk javasolni, elsősorban az RB LOCXIS vagy Keylocx zárbetétre, melyek finomnyitás ellen és törés ellen is védettek! Nálunk az azonnali helyszíni zárcsere nem akadály!

Helyszíni zárcsere a kínai ajtóban garanciával

A második legtöbbször igényelt zárcsere munka, magának a zárszerkezetnek a cseréje. Ez lehet felső- vagy alsó zárszerkezet csere. Sokszor érdemes a zárbetét cserével egyidejűleg a zárszerkezet cserét is megejteni, főként a barkácsáruházban vásárolt kínai ajtók esetén. A zárszerkezet és a zárbetét általában jól összeszokott munkát végeznek, egyszerre kopnak, csiszolódnak. Így a zárbetét csere esetén előfordulhat, hogy a vadonatúj zárbetéttel mégis akadozik a szerkezet, így jobb, ha egyszerre mindkét zár ki van cserélve egy újra.

A legjobban észrevehető, hogy a zárszerkezet cserére szorul, amikor a kulcs egyszeri elfordítására a zár kétzárása kinyílik. Ez arra utal, hogy a szerkezetben a rugómechanika meglazult, így nem húzza vissza a rudazatot és előfordulhat, hogy az új zárbetét bezárja az ajtót, de kinyitni már nem fogja. Ilyenkor mi mindig felajánljuk, hogy inkább cseréljük ki a kínai ajtóban a háromirányú zárszerkezetet is.

Aznapi HiSec ajtó világító kilincs-csere Budapest

Végül, de nem utolsósorban pedig a kilincs szokott nagyon gyakran letörni a kínai ajtókon. Ezt szintén egy kilincs-pajzs cserével tudjuk a helyszínen orvosolni. Javítgatásra, szerelgetésre nincs lehetőség, nincs alkatrész, ám ha lenne, akkor sem javítgatnánk, mert, ha maga a termék minőségileg nem üti meg a mércét, akkor már nincs elvárásunk az alkatrészekkel szemben sem! Így tehát ha kínai ajtó: akkor csakis zárcsere, kilincs-csere!

A védőpajzs felszerelése azért is fontos, mert az ajtó síkján túllógó zárbetét könnyű támadási felületet biztosít a betörő számára. A kilógó zárbetét könnyen eltörhető egy roppantó szerszám segítségével, ezáltal a zár nyithatóvá válik, akár egy csavarhúzóval is. Mindig szereltessünk zárvédő pajzsot a kínai bejárati ajtóra! Hívjon minket!

Amit még tudni kell a letört, világító kilincsről, hogy egyrészt balesetveszélyes az éles, sorjás lemezcsonk, másrészt a funkcióját sem tudja ellátni, mivel nincs erőkar. Válasszon minket a kínai ajtókilincs letörése esetén! Jól felszerelt raktárunk több mint 100 darabos kilincskészlettel rendelkezik, amit a helyszínen bárkinek azonnal tudunk cserélni, jobbos- és balos kivitelben egyaránt. A kínai ajtók kilincs-cseréje kompletten 30 - 32.000 Ft-ba kerül minden budapesti ajtó esetében. Felhívjuk a figyelmet, hogy mi már a jobb minőségű, erősített kilincseket szereljük fel, nem pedig a gyenge, pár ezer forintos változatot! Erre nem érdemes áldozni, mert ugyanúgy le fog törni, mint az elődje! Fenti összeg minden költséget tartalmaz! A kilincsgarnitúra cseréjekor beállítjuk az ajtót is, hogy kifogástalanul működjön, záródjon!

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, kínai biztonsági ajtó, kínai biztonsági ajtó Budapest

HiSec bejárati ajtó nyitás és zárcsere Budapesten

Becsapódott kínai ajtók nyitását vállaljuk Budapest minden kerületében! Ilyenkor úgy nyitjuk ki az ajtót, hogy nem sérül sem a zár, sem az ajtó!

Kulcselvesztés, vagy zártönkremenetel miatt is vállalunk szakszerű ajtónyitást. A zárnyitásnál a zárbetétet roncsoljuk, az ajtó soha nem sérül, csupán egy egyszerű zárbetét cserét kell majd eszközölni utána, amit a helyszínen azonnal el is végzünk.

A kínai ajtók nyitása szükségessé válhat zármeghibásodás és/vagy kulcselvesztés miatt. A meghibásodás főleg a zárszerkezetre vagy a zárbetétre vonatkozik. De előfordul az is, hogy valamelyik rudazat elszabadul és ezért nem nyílik az ajtó. A kínai ajtón a nyitás során semmilyen olyan kárt nem okozunk, ami maradandó lenne. Mi nem flex-szelünk, nem törünk, nem zúzunk, egyedi módszerekkel végezzük a zárnyitást.

Munkanapokon állunk az ügyfeleink rendelkezésére, Budapest területén ingyenes kiszállással!

Kínai ajtó szakszerű zárszerviz Budapesten

Szakképzett kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A kínai biztonsági ajtóval kapcsolatos fejlesztéseket folyamatosan követjük, a fellépő problémát szakszerűen és gyorsan elhárítjuk!

Célunk, hogy Ön is elégedett ügyfeleink népes táborába tartozzon! Széles körűen felszerelt szervizautóink segítségével, a legkisebb problémától kezdve a legbonyolultabb munkákig, kollégáink precízen és szakszerűen végzik el a megrendelt munkát, a kínai zárszerkezetek, zárbetétek, pajzsok, kilincsek cseréjét.

Minden kínai ajtóval és zárakkal kapcsolatos problémájára a helyszínen, azonnali megoldást tudunk kínálni.

Nem feltétlenül mindig a kínai ajtót kell okolni, ha nem nyílik, akad, vagy esetleg letörik a kilincs. A legtöbb esetben a rossz ajtóbeépítés következménye a probléma. A HiSec ajtó, bár Kínából érkezik, az árát mindenképpen megéri! MABISZ tanúsítvánnyal ellátott bejárati ajtó. Egy jól beépített ajtó 10-15 évet is kibír. Sajnos azokon a rosszul beépített kínai ajtókon, amelyek akadnak, szorulnak, összeérnek, kattognak, mi nem tudunk segíteni. Azokon sem, amiket berúgtak, befeszítettek, esetleg más módon sérültek meg.

Hívjon! 06-70-770-2942

Ügyfeleink írták

„Egyik este nem tudtunk bemenni a kínai bejárati ajtónkon. Már többször vacakolt a zár, nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar tönkre is megy. Megtaláltuk a honlapjukat az interneten, külön köszönet Károly Szilviának a megnyugtató szavakért, és a helyszínre 40 perc alatt érkező Mészáros úrnak, aki egy mai napig fel nem tárolt trükkel felnyitotta az ajtót.”

Dabasi Etelka, XIII. kerület, Tátra utca

„Sok keresgetés után végre megtaláltam a Hisec ajtóhoz való letört kilincsem pótlását. Némi e-mail váltás és fotó küldés után beazonosítottuk egy kedves hölggyel, aki már aznap postázta nekem a küldeményt, amit másnapa posta ki is szállított. Pont olyat kaptam, mint a régi, csak át kellett csavaroznom! A cégről csak jót tudok mondani. Azonnal felvették a telefont, jó terméket küldtek, számlát is kaptam. Csak ajánlani tudom őket!”

Krasznai Péter, Győr, Iskola utca

„Kedves Szilvia! Ezúton is szeretném kifejezni a hálámat a gyors munkavégzésért, amikor behúztam magam mögött az ajtót, és majdnem odaégett a pörkölt!!! Még szerencse, hogy ott volt a kollégájuk a közelben és hamar kinyitotta a kínai ajtómat. Még egyszer köszönet!

Pirike, IX. ker. Lenhossék utca

Tisztelt Cím!

Köszönjük a korrekt, precíz és gyors munkát!

Nagyék, Szigetszentmárton

Zárbetét cserét rendeltünk a Zár Zorro Kft-től. Először majdnem hanyatt dobtuk magunkat az ártól, amit a diszpécser közölt, de végül a helyszínre érkező kolléga megmutatta a különbséget a kínai zárbetét és az RB zárbetét között. Drága volt, de nem bántuk meg a cserét! Nagyon köszönjük!

Vjudinecs Péter, VIII. Auróra utca

Az interneten keresett a férjem kínai céget, akik zárcserével fogadkoznak. Nekünk nem volt annyi pénzük, hogy kifizessük a munkadíjat, viszont a Zár Zorro Kft-nél a szerviz vezető elmagyarázta részletesen, hogyan kell a zárbetétet kicserélni. Köszönet ezért! Más cégek erre „rámrakták” a telefont!

Fredrich család, Dabas

Tavaly vettem a lakásom, mint kiderült, egy Mexin ajtóm van. Sehol nem tudtak kulcsot másolni.

Mivel én Esztergomban lakom, teljesen esélytelennek láttam, hogy ez megoldódik valaha. De mikor a neten rábukkantam a kinaibiztonsagiajtok.hu oldalon a kulcsmásolás részre, egy aranyos hölgy továbbirányított a partneréhez, a Kulcskirály zárüzletbe. Itt lemásolták nekem a kulcsot! Nem is fizettem érte sokat! Ezúton is kifejezném hálámat a szerviznek és a Kulcskirálynak, hogy lemásolták, és nem kellett zárat cserélnem! Csak ajánlani tudom őket!

Ladik Zoltán, Esztergom

Tisztelt Cím!

Köszönjük a gyors, precíz, szakszerű munkavégzést, mellyel nagyon elégedettek vagyunk.
 
Üdvözlettel,
 
Fürst Zoltán

Fürst Zoltán, Budapest XI., Karcag utca