+36 30 265 5531

8 és 20 között hívható telefonszámaink

+36 70 770 2942

HiSec ajtók szervizelése Budapest összes kerületében és a környező településeken, Pest megyében előre egyeztetett díjazással, teljes körű HiSec ajtó zárszerviz, zárcsere, letört kilincs és pajzs csere, akár egy órán belül, profi, garanciális, számlaképes munkavégzés!

HiSec biztonsági ajtók meghibásodás- és kulcselvesztés miatti szakszerű nyitása.

tovább olvasom >>>>>

Secdoors ajtó

Secdoors bejárati, lépcsőházi, társasházi lemezajtók zárcseréje, kulcselvesztés esetén nyitása, betörés utáni zárak pótlása, pajzs felszerelése, becsapódott ajtók sérülésmentes nyitása. Nagy látószögű, digitális kitekintő felszerelése, profi, MABISZ-os törésvédett, RB LOCXIS és RB Dynamic izraeli zárbetétek cseréje jó áron!

tovább olvasom >>>>>

Kínai ajtózárcsere – zárszerviz szolgáltatás

Kínai ajtóval kapcsolatos teljes körű zárszerviz szolgáltatás hétfőtől péntekig, azaz munkanapokon reggel 8 és este 20 óra között érhető el, Budapest minden kerületében és Pest megyében. Amit nyújtunk, az összes HiSec, Secdoors kínai ajtók esetében: gyors zárbetét csere, sürgősségi ajtónyitás, zárnyitás, kulcselvesztés miatti zárcsere, kitekintő cseréje, komplett kilincsgarnitúra csere - letörés miatt, hevederzár - másodzár szerelés a biztonság növelése érdekében.

HiSec ajtó zárszervizünk csakis MABISZ minősítésű, fúrás-, finomnyitás-, és törés ellen védett, izraeli zárbetéteket szerel be az ajtókba. Más gyártó termékeivel nem foglalkozunk. Szervizautóink kizárólag ezekkel a jó minőségű zárbetétekkel vannak felszerelve, ezekre tudunk garanciát vállalni.

Többéves szakmai tapasztalat

Szakképzett kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A kínai biztonsági ajtóval kapcsolatos fejlesztéseket folyamatosan követjük, a fellépő problémát, szakszerűen és gyorsan elhárítjuk!

Célunk, hogy Ön is elégedett ügyfeleink népes táborába tartozzon! Széles körűen felszerelt szervizautóink segítségével, a legkisebb problémától kezdve a legbonyolultabb munkákig, kollégáink precízen és szakszerűen végzik el a megrendelt munkát, a kínai zárszerkezetek, zárbetétek és pajzsok, kilincsek cseréjét.

Kínai ajtóval és zárakkal kapcsolatos problémájára a helyszínen, azonnali megoldást tudunk kínálni.

Nem feltétlenül mindig a kínai ajtót kell okolni, ha nem nyílik, akad, vagy esetleg letörik a kilincs. A legtöbb esetben a rossz ajtóbeépítés következménye a probléma. A HiSec ajtó, bár Kínából érkezik, az árát mindenképpen megéri! MABISZ tanúsítvánnyal ellátott bejárati ajtó. Egy jól beépített ajtó 10-15 évet is kibír. Sajnos azokon a rosszul beépített kínai ajtókon, amelyek akadnak, szorulnak, összeérnek, kattognak, mi nem tudunk segíteni. Azokon sem, amiket berúgtak, befeszítettek, esetleg más módon sérültek meg.

Zárbetét csere minőségire, a biztonság érdekében

A kínai ajtók esetében a leggyakoribb probléma a zárbetéthez kapcsolható. Egyrészt az eredeti kínai zárbetéteket érdemes lecserélni egy jó minőségűre, amelyek már sem finomnyitással-, sem zárbetéttöréssel nem nyithatók. Másrészt, éppen a minőség miatt, nagyon gyakori probléma, hogy a zárbetét megadja magát, tönkremegy, így mindenképpen cserére szorul.

Cseréltessen zárbetétet a kínai, HiSec, Secdoors ajtóban velünk! Amit ajánlunk: törésvédett, másolásvédett és finomnyitás ellen védett, profi zárbetét! Ne Ön legyen az áldozat, akihez külsérelmi nyomok nélkül betörnek! Ne bízza értékeit és szerettei védelmét egy 100 forintos zárbetétre! Cégünk még a mai napon lecseréli zárbetétjét egy profi betétre, amely valódi védelmet biztosít!

Itt hangsúlyoznánk, hogy a HiSec, Secdoors ajtóban lévő zárbetét azért nyitható ki könnyedén, mert a zárbetétben lévő egysoros csapok nem védekeznek az inaktív nyitással szemben. Ez azt jelenti, hogy az interneten olyan zárnyitó eszközök vásárolhatók meg, amik nemcsak a HiSec ajtó zárbetétjeit, hanem az összes kínai, vagy más, olcsó zárbetéteket már könnyedén és gyorsan nyitni tudnak. Nem akarjuk ezeket a zárbetéteket teljesen leírni, mert nagyon sok már több mint 10 éve működik, csak hangsúlyozzuk a betörők és eszközeik profizmusát, hogy milyen könnyen nyithatók az ilyen védelem nélküli zárbetétek.

HiSec, Secdoors ajtó zárszervizünk ügyeleti jelleggel, hétköznapokon, munkaidőben vállal alsó/felső zárbetét cserét, finomnyitás-, magkihúzás-, fúrás-, valamint törés- és másolásvédett kivitelű zárbetéttel. Mi a zárbetétcsere során kizárólag saját forgalmazású, izraeli RB LOCXIS és RB Dynamic zárbetétet szerelünk, amelyhez minden alkatrész a rendelkezésünkre áll. További részletek: http://www.rbzarbetet.hu/

Bízza a HiSec/Secdoors kínai ajtó zárcseréjét szakemberre, mi minden munkára garanciát vállalunk!

BARLOCK hevederzár szerelés, a befeszítés ellen

Védekezzen a befeszítés ellen BARLOCK hevederzárral!

Sajnos a kínai ajtókon történő behatolás másik módja a befeszítéses módszer. A lemezszerkezet könnyen hajlik, enged, így a kínai ajtó nem tud ellenállni a befeszítéssel történő támadásnak!

Ha BARLOCK hevederzár van az ajtaján, akkor nincs mitől tartania! A BARLOCK hevederként szorítja bele az ajtót a tokjába, így az a befeszítésnek képes 100 százalékban ellenállni!

Ráadásul a BARLOCK hevederzárral két legyet üthet egy csapásra, mert cégünk azt kizárólag felsőkategóriás zárbetéttel szereli! Tehát profi hevederzár, profi zárbetét, így a kilincs alatti zárbetétet már nem is kell lecserélni, mert a BARLOCK ellátja annak a feladatát is!

A kínai ajtókra a hevederzár szerelés nem minden esetben egyszerű feladat. Problémát okozhat a jobb és bal oldali falkialakítás, illetve az ajtó elhelyezkedése a keretben. Így mindig, mielőtt hevederzárat szerelnénk, kérünk egy fényképet az ügyféltől, hogy lássuk, hogyan készüljünk, illetve, hogy felszerelhető-e a hevederzár az ajtóra.

Sok esetben a Barlock hevederzár nem telepíthető, mert nincs meg a kellő falvastagság. Ilyenkor az alsó- és a felső zárbetétcserét szoktuk javasolni, elsősorban az RB Keylocx zárbetétre, mely interaktív csapos és törésvédelemmel is rendelkezik. Nálunk a zárcsere nem akadály!

Zárszerkezet csere a kínai ajtóban

A második legtöbbször igényelt zárcsere munka, magának a zárszerkezetnek a cseréje. Ez lehet felső- vagy alsó zárszerkezet csere. Sokszor érdemes a zárbetét cserével egyidejűleg a zárszerkezet cserét is megejteni. A zárszerkezet és a zárbetét általában jól összeszokott munkát végeznek, egyszerre kopnak, csiszolódnak. Így a zárbetét csere esetén előfordulhat, hogy a vadonatúj zárbetéttel mégis akadozik a szerkezet, így jobb, ha egyszerre mindkét zár ki van cserélve egy újra.

A legjobban észrevehető eset, hogy a zárszerkezet cserére szorul, amikor a kulcs egyszeri elfordítására a zár kétzárása kinyílik. Ez arra utal, hogy a szerkezetben a rugómechanika meglazult, így nem húzza vissza a rudazatot és előfordulhat, hogy az új zárbetét bezárja az ajtót, de kinyitni már nem fogja. Ilyenkor mi mindig felajánljuk, hogy inkább cseréljük ki a kínai ajtóban a háromirányú zárszerkezetet is.

Kínai pajzsok, kilincsek szerelése

Végül, de nem utolsósorban pedig a kilincs szokott letörni a kínai ajtókon. Ezt szintén egy kilincs-pajzs cserével tudjuk a helyszínen orvosolni. Javítgatásra, szerelgetésre azért nem áldozunk időt, mert nincs alkatrész, ám ha lenne, akkor sem javítgatnánk, mert ha maga a termék minőségileg nem üti meg a mércét, akkor már nincs elvárásunk az alkatrészekkel szemben sem! Így tehát ha kínai ajtó: akkor zárcsere, kilincs-csere!

A védőpajzs felszerelése azért is fontos, mert az ajtó síkján túllógó zárbetét könnyű támadási felületet biztosít a betörő számára. A kilógó zárbetét könnyen eltörhető egy roppantó szerszám segítségével, ezáltal a zár nyithatóvá válik, akár egy csavarhúzóval is. Mindig szereltessünk zárvédő pajzsot a kínai bejárati ajtóra! Hívjon minket!

Amit még tudni kell a letört kilincsről, hogy egyrészt balesetveszélyes, az éles, sorjás lemezcsonk, másrészt a funkcióját sem tudja ellátni, mivel nincs erőkar. Válasszon minket a kínai ajtókilincs letörése esetén! Jól felszerelt raktárunk több mint 100 darabos kilincskészlettel rendelkezik, amit a helyszínen azonnal tudunk cserélni, jobbos- és balos kivitelben egyaránt. A kínai ajtók kilincs-cseréje kompletten 28.000 Ft-ba kerül. Ez az összeg minden költséget tartalmaz. Szükség esetén még beállítjuk az ajtót is, ha lehet, hogy ne törjön le többet a kilincs.

Ajtónyitás

Becsapódott kínai ajtók nyitását vállaljuk Budapest minden kerületében! Ilyen esetben úgy nyitjuk ki az ajtót, hogy nem sérül sem a zár, sem az ajtó!

Kulcselvesztés, vagy zártönkremenetel miatt is vállalunk szakszerű ajtónyitást. A zárnyitásnál a zárbetétet fúrjuk meg, így az ajtó nem sérül, csupán egy egyszerű zárbetét cserét kell majd eszközölni a későbbiekben.

A kínai ajtók nyitása szükségessé válhat zármeghibásodás és kulcselvesztés miatt. A meghibásodás főleg a zárszerkezetre vagy a zárbetétre vonatkozik. De előfordul az is, hogy valamelyik rudazat elszabadul és ezért nem nyílik az ajtó. A kínai ajtón a nyitás során semmilyen olyan kárt nem okozunk, ami maradandó lenne. Mi nem flex-elünk, nem törünk, nem zúzunk, egyedi módszerekkel végezzük a zárnyitást.

Munkanapokon állunk az ügyfeleink rendelkezésére, Budapest összes kerületében, kiszállási díj nélkül!

Hívjon! 06-30-265-5531 és 06-70-770-2942

Ügyfeleink írták

„Egyik este nem tudtunk bemenni a kínai bejárati ajtónkon. Már többször vacakolt a zár, nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar tönkre is megy. Megtaláltuk a honlapjukat az interneten, külön köszönet Károly Szilviának a megnyugtató szavakért, és a helyszínre 40 perc alatt érkező Mészáros úrnak, aki egy mai napig fel nem tárolt trükkel felnyitotta az ajtót.”

Dabasi Etelka, XIII. kerület, Tátra utca

„Sok keresgetés után végre megtaláltam a Hisec ajtóhoz való letört kilincsem pótlását. Némi e-mail váltás és fotó küldés után beazonosítottuk egy kedves hölggyel, aki már aznap postázta nekem a küldeményt, amit másnapa posta ki is szállított. Pont olyat kaptam, mint a régi, csak át kellett csavaroznom! A cégről csak jót tudok mondani. Azonnal felvették a telefont, jó terméket küldtek, számlát is kaptam. Csak ajánlani tudom őket!”

Krasznai Péter, Győr, Iskola utca

„Kedves Szilvia! Ezúton is szeretném kifejezni a hálámat a gyors munkavégzésért, amikor behúztam magam mögött az ajtót, és majdnem odaégett a pörkölt!!! Még szerencse, hogy ott volt a kollégájuk a közelben és hamar kinyitotta a kínai ajtómat. Még egyszer köszönet!

Pirike, IX. ker. Lenhossék utca

Tisztelt Cím!

Köszönjük a korrekt, precíz és gyors munkát!

Nagyék, Szigetszentmárton

Zárbetét cserét rendeltünk a Zár Zorro Kft-től. Először majdnem hanyatt dobtuk magunkat az ártól, amit a diszpécser közölt, de végül a helyszínre érkező kolléga megmutatta a különbséget a kínai zárbetét és az RB zárbetét között. Drága volt, de nem bántuk meg a cserét! Nagyon köszönjük!

Vjudinecs Péter, VIII. Auróra utca

Az interneten keresett a férjem kínai céget, akik zárcserével fogadkoznak. Nekünk nem volt annyi pénzük, hogy kifizessük a munkadíjat, viszont a Zár Zorro Kft-nél a szerviz vezető elmagyarázta részletesen, hogyan kell a zárbetétet kicserélni. Köszönet ezért! Más cégek erre „rámrakták” a telefont!

Fredrich család, Dabas

Tavaly vettem a lakásom, mint kiderült, egy Mexin ajtóm van. Sehol nem tudtak kulcsot másolni.

Mivel én Esztergomban lakom, teljesen esélytelennek láttam, hogy ez megoldódik valaha. De mikor a neten rábukkantam a kinaibiztonsagiajtok.hu oldalon a kulcsmásolás részre, egy aranyos hölgy továbbirányított a partneréhez, a Kulcskirály zárüzletbe. Itt lemásolták nekem a kulcsot! Nem is fizettem érte sokat! Ezúton is kifejezném hálámat a szerviznek és a Kulcskirálynak, hogy lemásolták, és nem kellett zárat cserélnem! Csak ajánlani tudom őket!

Ladik Zoltán, Esztergom

Tisztelt Cím!

Köszönjük a gyors, precíz, szakszerű munkavégzést, mellyel nagyon elégedettek vagyunk.
 
Üdvözlettel,
 
Fürst Zoltán

Fürst Zoltán, Budapest XI., Karcag utca